Банер

компании > публични компании


Amazon показа новата част от офиса си в Сиатъл

Компанията постави пред своя главен офис 2 гигантски сфери

3 купола, направени от стъкло, ще се превърнат в свеобразни оранжерии, където служителите могат да релаксират, да подишат свеж въздух и да се отпуснат сред различни растения. Около 300 вида екзотични растения ще цъфтят във високите 30 м сфери.


Американският онлайн-ритейлър Amazon постави пред своя главен офис в Сиатъл 2 гигантски сфери. 3 купола, направени от стъкло, ще се превърнат в свеобразни оранжерии, където служителите могат да релаксират, да подишат свеж въздух и да се отпуснат сред различни растения. Около 300 вида екзотични растения ще цъфтят във високите 30 м сфери.

От Amazon коментират, че са искали да създадат място, което да бъде тясно свързано с природата. Ако у работника възникне проблем или той не може да намери отговор на някой въпрос, то ще му бъде достатъчно да посети райското място, да постои няколко минути и благоприятната атмосфера ще може да му помогне да вземе правилното решение.

Въпреки че не се забелязва, част от конструкцията е направена от желязо, но изглежда елегантно. На това място не може да се чувствате като в клетка. Напротив, този елемент защитава от шума и негативността на града.

Куполите ще бъдат окончателно готови през 2018 година. Строежът им все още е в ранен етап, но компанията получава много комплименти по свой адрес заради тази идея.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер