бизнес > бизнес и образование


Ежегодното издание на "Българския кариерен форум" очаква българите във Великобритания на 10-и март

Организацията провежда събития от 2013-а, като през годините над 2000 студенти и млади професионалисти са се срещнали в Лондон, Единбург и Франкфурт с над 100 български работодатели

Всяка година поне 30 души започват работа или стаж благодарение на събитията.

На 10-и март за шеста поредна година Посолството на Република България и Българският културен институт в Лондон ще бъдат домакин на ежегодното издание на "Българския кариерен форум".

На форума ще присъстват представители на родния бизнес и наши сънародници, учащи и работещи във Великобритания. Кариерният форум е единствено по рода си събитие, което събира на едно място над 250 специалисти от разнообразни сфери - икономисти, IT специалисти, HR експерти, бизнес консултанти, физици, юристи, инженери и др. Студенти, млади професионалисти и представители на водещи компании, опериращи в родината, ще се обединят в името на една обща кауза - пътят обратно към България е отворен пред всеки.

”Българският кариерен форум” всяка година представя компании от различни сектори. „По този начин показваме, че на българския трудов пазар има поле за развитие на хора с разнообразни профили. Ние вярваме, че мечтите и успехите могат да се случват и у нас. Голяма част от нашия екип успешно се развива в България“, споделя Ангел Игнатов, председател на организацията.

Посетителите на форума ще имат възможността да се срещнат с водещи компании в лицето на Chaos Group, TBI Bank, Технологика, Skyscanner, GemSeek Consulting, VMware, Herti, LAUNCHub Ventures, Amplify Analytix, Easy Consult, Brightive, UpSkill, Visteon Electronics, De Giro, Национална компания “Индустриални зони", Представителство на Европейската Комисия за България, Държавна агенция по заетостта. На събитието ще присъстват и неправителствените организации "Заедно в час“, "Лечение без граници",  и "Обединени идеи за България".

Програмата на събитието включва освен масово изложение, така и разнообразни презентации и работилници, на които посетителите ще имат възможност да научат повече за компаниите и организациите.

Гостите на форума ще открият тайните на успешното CV на специална работилница, а тези, които не могат да я посетят, ще има възможността да се консултират лично на предназначен за целта щанд, където да получат обратна връзка върху автобиографията си.

Българския кариерен форум е кариерна платформа, създадена от и за български студенти и млади професионалисти с опит и образование в чужбина. Тя цели подобряване на контакта на диаспорите ни в чужбина с бизнеса в България и промотиране на страната като алтернатива за качествена кариерна реализация.

Организацията провежда събития от 2013-а, като през годините над 2000 студенти и млади професионалисти са се срещнали в Лондон, Единбург и Франкфурт с над 100 български работодатели. Всяка година поне 30 души започват работа или стаж благодарение на събитията.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер