Банер

за ценители > винен бизнес


Околосветско пътешествие с дегустация на над 450 вина от всички винарски региони на Земята

Изследвайте планетата на виното с DISCOVER.VINO WORLD 2018

11 и 12 май, петък и събота, в Интер Експо Център в София, зала 5

Виното и винената култура бележат възход по целия свят, а разнообразието от типове, сортове и стилове вино надминава човешкото въображение. В България се намират интересни и качествени вина от почти всички кътчета на широкия винен свят. DiVino ви дава възможност да откриете сред тях своите фаворити.

Discover.VINO World 2018 е второто издание на изложението за чуждестранни вина, представени в България – околосветско пътешествие с дегустация на над 450 вина от всички винарски региони на Земята. Предназначено е както за начинаещи винолюбители, така и за познавачи и професионалисти и дава възможност за лични срещи с вносители и производители на вино.

Изложението представя вина от Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка, внасяни у нас. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Discover.Vino World 2018 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.


Вината ще се продават в специален магазин на CasaVino, а обособена зона с различни деликатеси ще допълва цялостното изживяване.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота
Къде: София, Интер Експо Център, зала 5


Работно време:
11 май 2017, петък
17:00 до 21:00 часа – открити дегустации (вход с билети)


12 май 2017, събота
12:00 до 20:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

Вход за 1 ден:

19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

https://www.vintageclub.bg/product/bilet-discover-vino-world-2018-1-den-2372

25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни:
24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

https://www.vintageclub.bg/product/bilet-discover-vino-world-2018-2-dni-2373

30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате 15 електронни талона (1 талон = 1 лев), заредени във вашата DiVino карта. Някои най-високо оценените и скъпи вина ще се дегустират само срещу талони. С тях ще може да купувате и подбрани деликатеси от изложителите в специалната зона. Ще имате възможност при желание да добавяте допълнителни кредити в електронната си карта DiVino.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер