Банер

за ценители > винен бизнес


Сребърните медалисти орехов ликьор и винена ракия на Винарска изба „Едоардо Миролио“

Една от най-изявените български изби записа впечатляващо преставяне на междунардния конкурс Spirit selection by Concours Mondial de Bruxells

Уникалният орехов ликьор се произвежда по старинна семейна италианска рецепта, предоставена от фамилия Миролио. Напитката е на база на зелени орехчета, винен дестилат и вино. Консумира се предимно като дижестив.

За първи път тази година България беше домакин на пътуващия международен конкурс Spirit selection  by Concours Mondial de Bruxells.

Дегустаторите имаха възможността да опитат традиционната българска напитка - ракията и да оценят характерните й качества.

ВИ Едоардо Миролио завоюва 2 сребърни медала. Единият е за уникалния орехов ликьор.

SI! завладява сетивата с ефирен аромат, в който се преплитат нотки на цветя, ванилия и пчелен мед.

Произвежда се по старинна семейна италианска рецепта, предоставена от фамилия Миролио. Напитката е на база на зелени орехчета, винен дестилат и вино. Консумира се предимно като дижестив.

Вторият сребърен медал е за винената ракия SI! Тя е висококачествена, дестилирана от подбрани сортове грозде. Използван е меден казан тип Аламбик.

Завладява сетивата с ефирен аромат, в който се преплитат нотки на цветя, ванилия и пчелен мед. Вкусът допълва усещането за топлина и хармония.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер