Банер

за ценители > винен бизнес


На Discover.Vino World повече от 20 вносители ще покажат най-новите и най-интересни вина от своето портфолио

Предстои едно вълнуващо околосветско пътешествие с дегустации на вина от всички винарски региони по света

На Discover.Vino World ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички професионалисти, чиято работа е свързана с виното, могат да дегустират новите брандове и реколти.

За трета поредна година, Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. Това ще се случи на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК. Предстои едно вълнуващо околосветско пътешествие с дегустации на вина от всички винарски региони.

На Discover.Vino World ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички професионалисти, чиято работа е свързана с виното, могат да дегустират новите брандове и реколти.

Discover.Vino World представлява и изключителна възможност за всички любители и за широката публика да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас.

На Discover.Vino World повече от 20 вносители ще покажат най-новите и най-интересни вина от своето портфолио.

Ще се дегустират внасяните у нас вина от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Огромното разнообразие на света е разпределено на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония, както и Нов свят. Отделна секция е посветена на два типа вино, които се радват на особен интерес по целия свят: пенливи и розе.

Discover.Vino World 2019 предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

За първи път по време на Discover.Vino World ще има обособена зона с ресторанти, които ще предлагат вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Партньорите Discover.Vino World в тази street food зона са Hamachi, Mediterraneo и Jobo.

За да бъде удоволствието от този празник на сетивата по-пълно, на Discover.Vino World ще има зона със свободен достъп, където всеки ще може да се запознае, опита и закупи специално подбрани храни и аксесоари. Щандовете ще бъдат разположени във фоайето пред зала 6.

И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се предлагат вината на изложителите.

Земното кълбо е пълно с вино… Елате и изберете своето на Discover.Vino World 2019, призовават организаторите на събитието.

Кога

10 май 2019, петък
13-15 ч. - професионални дегустации (затворено за публика)
15-21 ч. – за всички посетители
11 май 2019, събота
11-19 ч. – за всички посетители

Къде
зала 6 на НДК, София

Билети за Discover.Vino World може да се закупят в електронния магазин на Gourmet Publishing

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер