бизнес > бизнес и технологии


Clyp - свободата да работите с информация, без да излагате на риск лични и конфиденциални данни

Стартира Clyp.eu - система за анонимизация и псевдоанонимизация на данни в MS Word© и MS Excel©

Clyp е разработен от екип от специалисти в България. Продуктът се предлага на конкурентни цени, съобразени с мащаба на вашата организация и обема от данни.

Clyp.eu е първото решение, насочено към сигурна анонимизация и псевдоанонимизация на данни в MS Word© и MS Excel©. То позволява да замените вашите лични и конфиденциални данни с Clyp идентификатори, които правят вашите документи сигурни за работа, съхранение или изпращане. Данните могат да бъдат възстановени при определени условия за сигурност или да бъдат „забравени“. Системата е насочена не само към постигане на изискванията на GDPR, а ви дава принципно нови възможности за боравене с данни.

Традиционният подход за защита на данните предполага защита на цели документи, които само потребители с права имат право да достъпват, а всички останали – не. Този подход не позволява лесното споделяне на части от документа и не дава възможност на служители и външни партньори да работят по файл, без да имат достъп до неговата лична и конфиденциална част. Clyp позволява да защитите само тези части от документа, които трябва да бъдат защитени, а частите, които не съдържат лична и конфиденциална информация, да бъдат отворени за работа съобразно вашите нужди. След като работата по документа приключи, може да възстановите личните и конфиденциални данни в него.

Clyp позволява да изпратите на вашите юристи договор за подготовка без в него да има лични данни. Системата дава възможност вашите счетоводители да изпратят ведомост за заплати без видима лична информация. Тя позволява да изпратите медицинска информация по Интернет без риск от разкриване на лицата в нея.

Братята Стефан Марков (вляво) и Николай Марков - партньори в проекта

Clyp ви дава свободата да работите с вашата информация, без да излагате на риск лични и конфиденциални данни.

Clyp е разработен от екип от специалисти в България. Продуктът се предлага на конкурентни цени, съобразени с мащаба на вашата организация и обема от данни.

Повече информация може да намерите на сайта на решението – www.clyp.eu.

Кой стои зад Clyp

Clyp е разработка на фирма Ринамар. Фирмата работи на българския пазар вече повече от 10 години. Тя предлага услуги по управление на проекти за разработка и внедряване на бизнес системи, както и услуги по управление на ИТ. Сред клиентите на фирмата са множество водещи в страната компании от различни сектори на бизнеса.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер