експорт > пазари


Гопет Транс стартира нов сервиз - въздушен транспорт

С новата услуга компанията вече предлага пълен набор от транспортни варианти по внос и износ до и от България по суша (сухопътен и железопътен), море и въздух

Фирмата утвърждава мястото си на един от водещите доставчици на комплексни и сигурни транспортни услуги от врата до врата за своите клиенти в страната и чужбина.

С подписването на договори за превоз с всички представени на българския пазар въздушни превозвачи Гопет Транс приключи процеса по създаване на собствено звено за въздушни превози, съобщават от компанията за exporter.bg.

С новата услуга компанията вече предлага пълен набор от транспортни варианти по внос и износ до и от България по суша (сухопътен и железопътен), море и въздух. Със своите транспортни, логистични и складови решения и възможност за дистрибуция в България, фирмата утвърждава мястото си на един от водещите доставчици на комплексни и сигурни транспортни услуги от врата до врата за своите клиенти в страната и чужбина.

Последно добавените морско, а сега и въздушно звено отварят пътя на компанията към презморските дестинации, отговаряйки на търсенето на своите клиенти. Независимо дали говорим за обеми или бързина на доставките осигуряваме на своите партньори възможност за избор на най-разумната за тях опция, която напълно удовлетворява транспортните им нужди в зависимост от търсения срок на доставка на оптимална цена, отбелязват от Гопет Транс.

Дружеството предлага богата гама от решения от стандартен превоз от летище до летище до експресна доставка от врата до врата без времеви и географски ограничения. Чрез своите партньори в 193 от общо 195 страни можем да достигнем повече от 800 летища по света, предлагайки разнообразие от комбинации с цел оптимизиране на транзитните времена и предлаганите ценови равнища, допълват от компанията.

Основни предимства на новосъздадения екип са богат опит, професионализъм, персонален подход към всеки транспортен казус и стремеж към създаване на дългосрочни, лоялни партньорства, принципи които държат Гопет Транс вече почти 25 години сред лидерите на пазара на транспортни и логистични услуги не само в страната, но и в целия регион.

За Гопет Транс


Създадена в София през 1995 година компанията бързо се превърна в лидер в сектор Транспорт и Логистика на българския пазар и основен фактор в региона, със силно присъствие и в Гърция, Румъния, Полша и Испания. Дружеството предлага богата гама от транспортни и логистични услуги на повече от 5000 клиенти в страната и чужбина. Групата от компании има повече от 400 служители в своите 5 офиса в Европа и достига оборот от 288 милиона лева за 2018 година.

Плановете на Гопет Транс са насочени към развитие на транспортните услуги чрез разширяване на обхвата им и обслужваните региони, непрекъснато подобряване на предлаганите сервизи и продължаване на процеса по дигитализация на услугите.

Признанието


Гопет Транс е носител на Голямата награда "Експортьор на годината" на сайта exporter.bg. Компанията е многократен носител на наградата "Експортьор на годината" в сектор Транспорт и Логистика.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер