Банер

компании > непублични компании


Ринамар – партньор на лидера Vivaldi Software

Българската компания стана официален дистрибутор на софтуерните системи на Vivaldi Software за България

“Убедени сме, че можем да помогнем на българския бизнес да заработи по-добре и с една по-добра видимост и проследимост по отношение на документите и бизнес процесите”, казва Стефан Марков, управител на Ринамар

“Миналата година търсихме за наш проект софтуер, който да може добре да обхване система на ISO 9001 с реалните изисквания, които тя поставя пред една фирма. Не успяхме да намерим подходящ такъв, който да се предлага по това време на българския пазар”, разказва пред exporter.bg Стефан Марков, управител на фирма Ринамар.

Затова са се насочили към лидера в този бранш - Vivaldi Software. Фирмата има стотици внедрявания на своето професионално решение, най-вече в Западна Европа, като не малка част от фирмите клиенти са световни имена и фирми лидери в своите браншове. Такива са Panasonic, Coca-Cola Hellenic, Rio Tinto, Assa Abloy и др.

И така фирма Ринамар става официален дистрибутор на софтуерните системи на Vivaldi Software за България.

“Според нас това е най-доброто интегрирано решение за подобен тип дейност. Освен всичко останало решението се внедрява бързо, въпреки високата си функционалност и е създадено, за да улесни максимално потребителите му”, смята Стефан Марков.

Той вярва, че това е единственият начин за  качествено и печелившо развитие на продукти на пазара днес.

“Убедени сме, че можем да помогнем на българския бизнес да заработи по-добре и с една по-добра видимост и проследимост по отношение на документите и бизнес процесите”, казва Марков.

(Цялото интервю на Димитър Дженев със Стефан Марков, управител на фирма Ринамар - официален дистрибутор на софтуерните системи на Vivaldi Software за България, за exporter.bg, четете на страница Финанси & Инвестиции.)

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер