финанси > банки


Общинска банка вече е партньор на MoneyGram

С българската финансова институция лесно и бързо изпращаме пари в цял свят

По данни на БНБ  - за първото полугодие на 2012 година паричните преводи от страната към чужбина са били в размер на 152 млн.лв., а трансферите от чужбина към България надхвърлят 310 млн. лв.

Общинска банка вече предлага бързи и удобни парични преводи чрез MoneyGram.

Българската финансова институция вече е партньор с международната компания, чрез официалното й представителство за България – ФАКТОР И.Н. АД и предлага за своите клиенти трансфер на финансови средства по цял свят.

„Разширяваме услугите от портфeйла на Общинска банка и осигуряваме възможност на нашите клиенти бързо и лесно да получават и изпращат пари в цял свят.
Ние държим на качествените и сигурни услуги, които предоставяме на клиентите си, затова се доверихме на MoneyGram – надеждна и доказана международна компания.

Вярваме, че с новите услуги клиентите ни ще разполагат с удобство и гъвкавост, когато правят банкови операции и парични трансфери”, каза Иванка Попова, заместник-председател на УС на Общинска банка АД и ресорен „Банкиране на дребно”.

„Радваме се, че Общинска банка е наш партньор в България. Така ще можем да предоставим качествени услуги за бързи и удобни парични преводи на многократно по-голям кръг от хора.

Сътрудничеството ни ще бъде от взаимна полза и ще осигурим качествено обслужване на потребителите на Общинска банка”, отбелязаха Ценка Наскова - председател на СД на ФАКТОР И.Н. АД и Раду Пожога - регионалният мениджър на MoneyGram.

По данни на БНБ  - за първото полугодие на 2012 година паричните преводи от страната към чужбина са били в размер на 152 млн.лв., а трансферите от чужбина към България надхвърлят 310 млн. лв.

Чрез електронната система MoneyGram  могат да се правят експресни преводи, като операцията от изпращането до получаването на парите е не повече от 10 минути.

Максимално допустимата сума за превод е 7000 евро. Не са необходими банкова сметка или банкова карта, а услугата се предлага във всички клонове на Общинска банка.

Кой кой е


MoneyGram

MoneyGram е водеща международна компания за трансфер на пари и дава допълнително възможности на потребителите, които не са напълно обслужвани от традиционните финансови институции да изпълнят финансовите си нужди.

С MoneyGram лесно и бързо могат да се направят парични преводи в световен мащаб чрез мрежа от 284 000 агенти в 196 държави и територии.

Общинска банка АД

Общинска банка АД е универсална търговска банка, създадена през 1996 г. Банката има дългогодишен опит с профилираното общинско банкиране, но в последно време отделя специално внимание на банкирането на дребно и корпоративното банкиране.

Целта й е да бъде клиентски ориентирана банка и доверен партньор на бизнеса и общината, предлагайки най-високи стандарти в сектора.

Общинска банка е лицензиран първичен дилър на държавни ценни книжа, инвестиционен посредник за операции с корпоративни ценни книжа и касов изпълнител на бюджети.

Банката има мрежа от 87 локации в страната и поддържа кореспондентски отношения с над 250 банки от цял свят.

Фактор И.Н. АД


Фактор И.Н. АД е лицензирана финансова институция, изключителен представител на MoneyGram за България, която предоставя правото на български компании да предлагат на своите клиенти услугите за международни парични преводи.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер