финанси > банки


Банка класира най-щастливите усещания

Разказ за дете аутист спечели Голямата награда в конкурс на Общинска банка

85 % от участниците в конкурса на банката „Нашите общи 16” определят децата и любовта като най-стойностните моменти в живота

Децата и любовта са най-стойностните моменти, които ни правят истински щастливи. Това показаха историите, подадени в конкурса „Нашите общи 16“ на Общинска банка. Кампанията е посветена на 16-тия рожден ден на финансовата институция и бе създадена с цел да бъдат събрани най-щастливите усещания в живота на хората.

Децата са най-голямото щастие за българите - близо 70% от участниците са изпратили снимки и текстове, свързани с децата си.  Повечето жени споделят, че са най-щастливи, когато се появи рожбата им и впоследствие, когато децата се развиват и постигат успехи.

Докато мъжете определят като безценни общите преживявания с децата и семейството - като игра в аквапарка, лов на миди, весел ден на открито или прегръдка.

Откриването на любовта се оказва друго силно емоционално и разтърсващо преживяване, показват темите на материалите. Продължението на романтичните емоции в сватба също е повод за безкрайна радост, споделят дамите, участнички в конкурса.

Голямата награда от 1000 лева спечели Милена Кънчева със затрогващата си история като  отдадена майка за всекидневната борба и щастието от всяка постигната победа на своето дете-аутист.

„Идеята на конкурса е страхотна и вдъхновяваща. Чрез него исках да разкажа, за децата аутисти и да покажа, че те също носят щастие и заслужават нашето внимание и обич.

Благодаря на Общинска банка от сърце и пожелавам още много такива достойни инициативи“, коментира развълнуваната победителка при връчването на наградата.

Оказва се, че Милена Кънчева от години работи активно в социалната област в подкрепа на деца с проблеми в развитието.

Хората също можеха да гласуват на facebook - страницата на Общинска банка и да изберат материал, който да спечели Наградата на публиката. Диляна Лефтерова бе техният фаворит и заслужи премията от 500 лв. Журито на Общинска банка връчи и 16 поощрителни награди, с които отличи и други завладяващи материали.

„С конкурса „Нашите общи 16” искахме да отбележим нашия 16-ти рожден ден, да припомним на хората техните хубави моменти и да ги заредим отново с положителни емоции.

Отзвукът беше много силен, получихме десетки материали от цялата страна и всички бяха изключително интересни и вълнуващи. Конкурсът се превърна в нещо по-мащабно – в един интересен социален проект, който ни показа кои са стойностните неща в живота.

Затова пожелаваме на победителите и на участниците в конкурса, както и на всички граждани всеки ден да се радват на истинските неща в живота, да се наслаждават на семейството и любовта си и да са здрави“, каза Иванка Попова, заместник- председател на УС на Общинска банка.

За банката


Общинска банка АД е универсална търговска банка, създадена през 1996 г. Банката има дългогодишен опит с профилираното общинско банкиране, но в последно време отделя специално внимание на банкирането на дребно и корпоративното банкиране.

Целта й е да бъде клиентски ориентирана банка и доверен партньор на бизнеса и общината, предлагайки най-високи стандарти в сектора.

Общинска банка е лицензиран първичен дилър на държавни ценни книжа, инвестиционен посредник за операции с корпоративни ценни книжа и касов изпълнител на бюджети. Банката има мрежа от 87 локации в страната и поддържа кореспондентски отношения с над 250 банки от цял свят.

(На снимката от ляво на дясно: Милена Кънчева – победител в конкурса, Деница Станчева - носител на поощрителна награда, Иванка Попова – заместник-председател на УС на Общинска банка и Драгомир Борисов – носител на поощрителна награда)

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер