финанси > банки


Банкер спечели първо място в ски турнира на AmCham

Сашо Чакалски, изпълнителен директор на Общинска банка, достойно представи българския банков сектор

Посланникът на Словакия Карел Мистрик грабна ценния приз при дипломатите, а в отборната напревара първи бе тимът на Aurubis Bulgaria AD, следван от Nemetschek Bulgaria и GlaxoSmithKline.

Банкерът Сашо Чакалски спечели първо място при изпълнителните директори на банки и големи международни компании в ежегодния ски турнир на Американската търговска камара в България.

Състезанието се проведе на 9-ти март в курорта Пампорово и бе белязано с особено висок интерес. Сред 87-те участници, записали се да участват в надпреварата, личаха имената на посланиците на Италия, Словакия, Чехия и Южна Африка.

Да се спуснат по пистата, освен дипломати, бяха дошли и изпълнителни директори на банки и големи международни компании. Българския банков сектор бе представен достойно от изпълнителния директор на Общинска банка Сашо Чакалски.

Банкерът премина в професионален стил по състезателното трасе и заслужено спечели първото място в групата на изпълнителните директори. Посланникът на Словакия Карел Мистрик грабна ценния приз при дипломатите.

В отборната напревара първи бе тимът на Aurubis Bulgaria AD, следван от Nemetschek Bulgaria и GlaxoSmithKline.

Първото място на Сашо Чакалски е заслужена отплата за високия спортен дух, който поддържа. Банкерът се представя отлично и по време на тенис турнири, в които участват изявени наши финансисти, икономисти и предприемачи.

На снимката: (От ляво на дясно) Директорът на Американската търговска камара в България Валентин Георгиев, банкерът Сашо Чакалски - изпълнителен директор на Общинска банка, Даниел Берг - директор на ЕБВР за България, Илиан Илиев от Interallis Chemicals S.A. -  трети в напреварата при изпълнителните директори на банки и големи международни компании и адв. Дейвид Бътс - управляващ партньор в софийската кантора на “Си Ем Ес Камерън Маккена” и член на управителния съвет на  Американската търговска камара в България

 

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер