експорт > международни изложения


Виното като посланик на балканския туризъм

Виното ще бъде трамплин към иновативното развитие на туристическия бранш на Балканите, убедени са организаторите на Втория Тhe Balkans International Wine Competition

Конференция ще даде ясна представа на професионалисти в сферата на туризма за силната зависимост между стратегическото маркетиране на балканското вино и това на Балканите като туристическа дестинация


Конференция на тема « Виното и винения туризъм на Балканите - Възможности за развитие и сътрудничество» ще се проведе на 17 май от 09:30 до 12:00, улица Искър № 9.

Събитието се осъществява по инициатива на Тhe Balkans International Wine Competition (BIWC) с любезната подкрепа на Българската търговско–промишлена палата. 

Конференцията е насочена главно към туроператори, винарски изби и организации, развиващи винения туризъм. Идеята е чрез дискусии, акцентиращи върху  бизнес симбиозата между балканското вино и туризмът, да се даде нов тласък в туристическия бранш.

Това събитие е една от водещите новости в програмата на BIWC 2013, чиято цел е да докаже пред международния бизнес и винен елит тясната връзка, съществуваща между дионисиевия елексир и самобитните туристически условия на Балканите при промотирането на целия регион.

Организирана за първи път в България, конференцията ще даде ясна представа на професионалисти в сферата на туризма за силната зависимост между стратегическото маркетиране на балканското вино и това на Балканите като туристическа дестинация.

Участници в събитието ще бъдат балканските търговски камари, балканските винени асоциации, водещи международни туристически агенции и туроператори, винопроизводители, световнопризнати фигури във винения бранш, както и представители на българското и  балканското бизнес общество.

Повече информация за програмата на конференцията може да намерите на : http://balkanswine.eu/bg/pages/News-and-Publicity/

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер