Банер

за ценители > винен бизнес


Белите вина на изба Катаржина Естейт диктуват модата по българското Черноморие

Две партита на култовата изба подгряха старта на морския летен сезон

Качествените вина на Катаржина Естейт ще бъдат хит за гостите на летните барове и заведения, защото виното се превръща в модна напитка сред младите хора

Дъжд посрещна и дъжд изпрати гостите на едно от най-елитните партита по морето, с което бе даден старт на летния сезон. Виненото парти бе на елитната изба Катаржина Естейт. Мястото на събитието бе не по-малко елитно -  Свети Влас, Марина Диневи, ресторант Глория Мар.

Имаше нещо символично в този дъжд. Това вече предвещаваше, че на вината на една от най-обичаните и предпочитани изби в България, ще им върви като по вода.

Гостите пристигаха един след друг, настроени за голям купон. Посрещаше ги една от най-красивите, елегантни и успешни жени мениджъри – управителката на Катаржина Естейт Цветелина Николова.

Тя беше хвърлила първата ръкавица на предизвикателството към хората от този бизнес и шоу елит. Те бяха впечатлени от нейната изящна зелена рокля с цвета на морето, когато е най-красиво.

А после трябваше да се насладят на отбрани морски ястия, приготвени от топ готвачите на ресторанта, обилно поляти с изкусителните бели вина и розета на Катаржина Естейт, реколта 2012 - Contemplations Chardonnay, Smaraida, Le Voyage, Les Fleurs, Les Amandiers. Les Nuits Blanches и Le Rose.

На брега на яхтеното пристанище гостите също демонстрираха класа и стил.  Музикантската гилдия беше представена от Иван Динев- Устата, а  момичетата от струнен квартет Хипнотик цяла вечер се раздаваха на сцената и правеха събитието запомнящо се за елитните гости.

Сред тях бяха Любен Дилов-син, Ирен Онтева, Гери Ташкова, Биляна Тончева и Елена Иванова - председател на Управителния съвет на Съюза на собствениците, Слънчев бряг.

Купонът продължи и на другата вечер - в хитовия крайбрежен бар Bedroom Beach. Впечатляващото танцово шоу Клеопатра на Биляна Йотовска взе дъха на гостите по време на второто парти на Катаржина Естейт.

Красивите тела на момичетата от Сикрет гардън шоу се преплитаха с тези  на атлетичните гост –танцьори от Румъния. Те замаяха публиката с акробатични номера и шеметни танци, в които елегатно и неизменно присъстваха бутилки вина на Катаржина Естейт.

От реакцията на елитната публика личеше, че качествените вина на Катаржина Естейт ще бъдат хит за гостите на летните барове и заведения, защото виното се превръща в модна напитка сред младите хора.

На снимката: Управителката на Катаржина Естейт Цветелина Николова пред тортата, която подслади още повече бляскавото винено парти на избата в Марина Диневи, ресторант Глория Мар

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер