финанси > банки


Общинска банка с игра на 1 кв. метър

В атрактивната промоция на ипотечен кредит „Мечтан дом” можете да усетите живота на тясно и да спечелите много атрактивни награди

С този нестандартен подход Общинска банка провокира хората да замислят как могат разширят своето жилище и да живеят в дома, за който си мечтаят.

Необичайна пърформънс-игра стартира Общинска банка. Всички желаещи могат да се снимат в „малки домове“ от 1 кв. метър и да изпратят своите снимки на специален мейл. Снимките ще бъдат публикувани и на фейсбук страницата на банката, а няколко късметлии ще получат страхотни награди. С този нестандартен, но закачлив  подход Общинска банка дава възможност  на хората да усетят неудобството на малките домове.

В България повечето хора живеят в маломерни жилища или по няколко домакинства в един дом.  Приема се, че едно тричленно семейство трябва да  живее на поне 55 кв. м., но това често не е така. 

Наличието на достатъчно жилищна площ е определящо и за качеството на живот, смятат специалистите. „Различните хора имат индивидуални потребности от жилищна площ, като един се чувства добре на 10, друг на 20 кв.метра. Факт е обаче, че удовлетворяването на личното ни усещане за пространство и необходима територия ни прави по-щастливи и пълноценни в семейството и в живота”, обяснява Петя Радославова, психолог.

Затова с този нестандартен подход Общинска банка провокира хората да замислят как могат разширят своето жилище и да живеят в дома, за който си мечтаят.

„Много е важно за хората да живеят в дома, който им харесва и отговаря на техните потребности. Затова ние им напомняме за нашия атрактивен жилищен кредит „Мечтан дом“, който ще им даде възможност да имат дома, за който мечтаят при изгодни условия.  А с играта се надяваме  и да ги зареждим с хубави емоции“, коментира Иванка Попова, заместник- председател на УС на Общинска банка.

За играта „Мечтан дом”:


Къщите от нестандартния пърформънс ще бъдат разположени в София и по морските градове и курорти от 1.08.2013 г.  до 30.08.2013 г. Локациите, на които ще се поставят къщичките ще бъдат обявявани на Фейсбук страницата на Общинска банка www.facebook.com/MunicipalBank Участниците ще могат да изпращат своите снимки на мейла на играта - Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.   Трима от най-креативните участници ще получат и специални награди - дебитна карта със 100 лв.

За банката:


Общинска банка АД е универсална търговска банка, създадена през 1996 г. Банката има дългогодишен опит с профилираното общинско банкиране, но отделя специално внимание на ритейл и корпоративното банкиране. Целта й е да бъде клиентски ориентирана банка и доверен партньор на бизнеса и общината, предлагайки най-високи стандарти в сектора.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер