финанси > банки


СИБАНК стартира денонощен контактен център за клиенти

Модерният контактен център е част от цялостната програма за дигитализация на банката, съобразена с навлизането на новите технологии в банкирането

СИБАНК и ДЗИ, като част от белгийската банково-застрахователна група КВС, откриха едновременно своите денонощни центрове за обслужване на клиенти в присъствието на ръководствата и екипите на двете компании.

Денонощният контактен център на СИБАНК ще обслужва карти, Интернет банкиране и ще отговаря на клиентски запитвания 24 часа в денонощието (7 дни в седмицата) 52 седмици в годината. Досега денонощно работеше само картовият център.

Амбициите на банката са насочени към развитие на модерните канали за комуникация и осигуряване възможност на клиентите да получат бързо и качествено обслужване, без да зависят от времето и мястото, в което се намират.

На единния телефонен номер 0700 1 4554 клиентите ще могат не само да получат информация, да направят запитване или да подадат сигнал, но и да направят предварителна консултация по отношение на конкретни продукти и услуги.

Модерният контактен център е част от цялостната програма за дигитализация на банката, съобразена с навлизането на новите технологии в банкирането и отговаряща на очакванията на клиента за бърз, лесен и сигурен достъп до този тип услуги.

Добре разработеното онлайн банкиране, мобилното банкиране и контактният център са част от тази програма. Като следваща стъпка през септември СИБАНК ще стартира нов иновативен корпоративен сайт, отговарящ на най-новите тенденции за интерактивна комуникация с клиентите.

На снимката: Петър Андронов, кънтри мениджър на КВС Груп за България и главен изпълнителен директор на СИБАНК, и Коста Чолаков (вляво), главен изпълнителен директор на ДЗИ, по време на официалното откриване на контактните центрове на двете компании.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер