финанси > банки


СИБАНК на детски базар на професиите в София

Деца на служители на СИБАНК ще представят пред своите връстници професията на родителите си време на базара

Те ще покажат на посетителите по интересен и забавен начин как да разпознават фалшиви банкноти, как да използват банкови машини като ПОС устройства, броячи за пари и др.

Деца на служители на СИБАНК ще представят пред своите връстници професията на родителите си време на базара, който ще се проведе на 10 декември (сряда) от 15 часа в сградата на бившата централна софийска баня.

Те ще покажат на посетителите по интересен и забавен начин как да разпознават фалшиви банкноти, как да използват банкови машини като ПОС устройства, броячи за пари и др. Входът е свободен, а препоръчителната възраст на децата е от 9 до 16 години.

Програмата е част от националната инициатива „Гордея се с труда на моите родители“, в която за втора поредна година СИБАНК отвори вратите си за децата на своите служителите.

Идеята на инициативата е със специално разработени програми и игри да им покажат защо трудът на родителите им е важен и как минава един работен ден в реална работна среда.

Проектът е на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, а целта е да бъде ежегоден и да обхване бизнеса в цялата страна.

За втора поредна година, СИБАНК показа по  недвусмислен начин на служителите си, че те са нейният най-ценен актив, като представи ролята им за успеха на компанията пред най-важната аудитория за тях – техните децата.

В СИБАНК работят близо 1400 души предимно с икономическо образование по финанси, счетоводство и контрол, статистика, стопанско управление, бизнес администрация, маркетинг, банково застраховане, право, човешки ресурси, управление на труда, информатика, програмиране и т.н.

Банката има успешна стажантска програма и всяка година приема на стаж студенти по всичките тези специалности, голяма част от които продължават кариерното си развитие в СИБАНК.

На снимката: Малкият Ивайло зае стола на Петър Андронов, главният изпълнителен директор на СИБАНК, по време на посещението си в Централата на банката и отбеляза, че е много удобен

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер