финанси > банки


С нови по-изгодни условия жилищният кредит на Общинска банка осъществява мечти

12-месечен гратисен период за изплащане на главницата

Лихва 5,25 % за срок на кредита до 15 г. и размер до 60% от оценката на имота.


Общинска банка предлага нови, изключително изгодни условия по продукта жилищен кредит „Мечтан дом”.

Лихвата на „Мечтан дом“ е сред най-добрите на пазара: 5,25 % за срок на кредита до 15 г. и 5.50% - за срок на кредита над 15 г., при размер на кредита до 60% от пазарната оценка на предложения за обезпечение недвижим имот. Лихвеният процент е еднакъв в левове и евро, което е улеснение за кредитоискателите. 

„Наблюдава се раздвижване на пазара на имоти и направихме жилищен кредит „Мечтан дом“ още по-атрактивен, гъвкав и достъпен. Продуктът ни се нарежда сред топ предложенията в банковия сектор по цена и условия. Така даваме възможност на повече хора да се сдобият със своя мечтан дом“, каза Иванка Попова, член на УС на Общинска банка.

Кредитът „Мечтан дом“ служи за закупуване на изграден жилищен имот, като част от средствата могат да бъдат използвани за ремонт или довършителни дейности. С него могат да се рефинансират и кредити за покупка на изграден жилищен имот, предоставени от други банки.

Банката предоставя като бонус безплатна застраховка "Живот" на клиентите си, а  процедурата за проучване и одобрение е оптимална. Още едно предимство за кредитополучателите е и 12-месечния гратисен период за изплащане на главницата.

Клиентите имат възможност да погасят кредита за срок до 30 години, а максималният размер на кредита е до 80% от пазарната оценка на предложения за обезпечение жилищен имот.

Повече информация за новите условия на кредита „Мечтан дом” може да се намери на сайта на Общинска банка http://www.municipalbank.bg/.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер