финанси > банки


Без комисиона плащаме данъци и такси към Столична община само в Общинска банка

За втора поредна година Общинска банка предоставя безплатната услуга

„През 2014 г. много столичани се възползваха от промоционалните условия на банката и платиха лесно и  удобно  задълженията си към местната администрация“, коментираха от банката.

От 1 март до 31 март 2015 година граждани и фирми имат възможност да внесат на каса по сметките на Столична община дължимите суми за данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци в поделенията на Общинска банка, без да заплащат комисиони за това.

От 1 април 2015 до 31 декември 2015 година Общинска банка ще събира намалени комисиони при внасяне на дължимите суми за данъка и таксата,  на каса по сметките на Столична община.

За втора поредна година Общинска банка предоставя безплатната услуга. „През 2014 г. много столичани се възползваха от промоционалните условия на банката и платиха лесно и  удобно  задълженията си към местната администрация“, коментираха от банката.

Общинска банка предоставя възможност за безкасово плащане на двата вида задължения към Столична община, без да се дължат такси и комисиони чрез банкови карти, използвайки ПОС терминал, инсталиран в районните отдели „Местни данъци и такси” или чрез виртуален ПОС, базиран на интернет страницата на Столична община.


Гражданите могат да се информират за размера на своите данъчни задължения в съответните отдели на Дирекция “Приходи и администриране на местни данъци и такси” към Столична община, както и чрез електронна справка за дължими данъци и такси на интернет страницата на общината  - www.sofia.bg.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер