Банки

финанси > банки


Световните банки бележат възход след голямата финансова криза

Общата банкова печалба в света достигна рекордните 920 млрд. долара

Водещите китайски банки са формирали близо една трета от общата печалба на най-големите 1000 банки в света през миналата година, на банките в еврозоната се дължи едва 3% от световната печалба в сектора.

>>>
 

финанси > банки


СИБАНК стартира денонощен контактен център за клиенти

Модерният контактен център е част от цялостната програма за дигитализация на банката, съобразена с навлизането на новите технологии в банкирането

СИБАНК и ДЗИ, като част от белгийската банково-застрахователна група КВС, откриха едновременно своите денонощни центрове за обслужване на клиенти в присъствието на ръководствата и екипите на двете компании.

>>>
 

финанси > банки


СИБАНК пуска на пазара първата безконтактна карта Debit MasterCard Business

Това е най-новият продукт на международната картова организация MasterCard за корпоративни клиенти, който обединява в едно характеристиките на кредитните и дебитните продукти

За разлика от стандартните дебитни карти, Debit MasterCard Business PayPass се отличава с възможността за извършване на транзакции като кредитните карти – резервации на хотел и/или самолетни билети, наемане на коли в рент-а-кар компании, плащания през Интернет.

>>>
 

финанси > банки


Служителите на СИБАНК боядисаха пейките в Южния парк

Близо 50 служители на СИБАНК заедно с ръководството подкрепиха кампанията на Столична община за пролетно почистване на столицата

Днешната доброволческа инициатива на служителите на СИБАНК допълва пакета от дейности на банката, свързани с градската среда и зелената система на столицата.

>>>
 

финанси > банки


7 пъти по-бързо усвояване на бизнес кредитите

Това отчетоха Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) и СИБАНК по време на официалното подписване днес на четвъртото поред споразумение на стойност 50 млн. евро в подкрепа на малките и средни предприятия (МСП)

Съотношението на броя кредити от началото на сътрудничеството между СИБАНК и ЕИБ според целта на тяхното отпускане е 60% за кредити за оборотни нужди към 40% за инвестиционни средства. Най-голям обем финансиране има в секторите земеделие, производство и услуги.

>>>
 
<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Страница 12 от 24
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер