Банер

за ценители > lifestyle


Най-големият конгресен център отвори врати в София

Разположен е на площ от близо 3000 кв. м. като само залата заема 1100 кв. м. Дълга е 28 метра и висока над 7 метра

Сред другите новости, които вече се предлагат на петзвездните гости на хотел „Маринела“ е новооткритата зала „Силует“ и модерният exclusive lounge към нея, които отвориха врати на 19 етаж на хотела.

Най-големият конгресен център у нас започна да работи в хотел Маринела в София. Създаването му е свързано с развитието на конгресния туризъм, който ще бъде водещ в развитието на най-големия петзвезден хотел у нас, разказа заместник-генералният мениджър на хотела Иван Ангелов на представянето на EFE Hotel Marinela.

Комплексът е изграден на територията на бившите тенискортове, които бяха изоставени. Разположен е на площ от близо 3000 кв. м. като само залата заема 1100 кв. м. Дълга е 28 метра и висока над 7 метра. Високотехнологична конструкция за минути я разделя на две отделни зали. В зависимост от различния начин на подреждане, EFE Hotel Marinela може да посрещне от 500 до 1800 гости. Тя може да се превърне в театър, конферентна зала, банкетна зала с дансинг или дори концертна зала, разказа Гергана Дрехарова – мениджър гости на хотел Маринела.

Програмата на новия конгресен център вече е заявена за месеци напред. След изложението на българските общини, EFE Hotel Marinela ще бъде домакин на Софийската седмица на модата, после и на международен арт форум, а след това пристига и едно от най-големите международни събития на световната асоциация на барманите. 3800 души пък вече са заявили желание да посрещнат новата 2016 година в хотелския комплекс.

Сред другите новости, които вече се предлагат на петзвездните гости на хотел „Маринела“ е новооткритата зала „Силует“ и модерният exclusive lounge към нея, които отвориха врати на 19 етаж на хотела. Отличават се с изискан дизайн, мултифункционалност и не на последно място с уникалната панорамна гледка към София и Витоша, която разкриват. Само един етаж по-надолу е напълно обновеният президентски апартамент, както и новообзаведените вицепрезидентски апартаменти, които дават възможност на повече високопоставени гости да бъдат настанени едновременно, без някой да бъде подценен.

Петзвездения стандарт се налага и в новото лоби, което трябва да създаде удобство на гостите, чиито брой е нараснал с около 30% и се очаква тенденцията да се запази. Дизайнът му е изцяло съобразен със световните модни тенденции на 5-звездните хотели по света, обясни Гергана Дрефарова.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер