експорт > международни изложения


Chopin Nocturnе 2013 - най-доброто българско червено вино на Mundus Vini 2015

Отличието се присъжда на виното с най-висок резултат от всички български вина, които са номинирани със злато по време на конкурса

Със завоюваните 37 медала от най-престижните международни конкурси, 2015 г. е най-успешната година за Katarzyna Estate.

Chopin Nocturnе 2013 е обявено за най-доброто българско червено вино по време на престижния международен винен конкурс Mundus Vini в Германия.  Това е голяма гордост за целия екип на избата, защото отличието се присъжда на виното с най-висок резултат от всички български вина, които са номинирани със злато по време на конкурса.

Katarzyna Estate получи общо четири медала от международното жури за изключителните си вина – два златни - за Chopin Nocturne 2013 и Chopin Concerto 2011 и два сребърни медала - за Le Voyage Cabernet Franc & Syra 2013 и Encore Malbec 2012.

Катаржина Естейт постигна огромен успех и на China Wine & Spirit Awards 2015, откъдето се върна с максимален брой отличия.

Паралелно с огромния успех в Германия, есенното издание на най-престижния азиатски винен конкурс донесе на Катаржина Естейт максимален брой отличия – 6 медала за 6 изпратени вина.

Чудесно представяне за Question Mark Gold 2012 и Katarzyna Rezerve 2009 - двойни златни медали. Тези вина не случайно са едни от най-награждаваните вина на избата.

Златни медали получиха Le Magnifique 2013 и Chopin Concerto 2012, а сребърни призове грабнаха La Vie en Rose 2014 и Encore Malbec 2013.

China Wine and Spirits Awards остава най-важния винен конкурс за Китай и Хонг Конг, създаден основно за нуждите и предпочитанията на местните потребители.

Журито е съставено от топ байери на вина и алкохолни напитки, вносители, дистрибутори, търговци на дребно и сомелиери. Тази година на сляпа дегустация са тествани вина и високоалкохолни напитки от 35 страни. Този конкурс  се явява трамплин за наградените вина и тяхната по-добра реализация на местните пазари.

Със завоюваните 37 медала от най-престижните международни конкурси, 2015 г. е най-успешната година за Katarzyna Estate.

До този момент избата е участвала с вината си на 10 от най-престижните винени конкурси и е завоювала: 3 двойни златни медала, 14 златни, 13 сребърни и 7 бронзови отличия.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер