Банер

за ценители > lifestyle


Трима посланици ще открият Уиски Фест София 2015

Това е най-големия фестивал на Балканския полуостров, посветен на уиски културата

Посетителите ще получат възможността да опитат от над 260 вида уиски и да разберат спецификите в производството на всяка марка лично от нейните посланици.

Посланиците на Великобритания, САЩ и Ирландия – Емма Хопкинс, Мартина Стронг и Патрик Колеман ще открият официално на 30 октомври най-големия фестивал на Балканския полуостров, посветен на уиски културата. Тридневното събитие ще се проведе в Sofia Event Center в Paradise Mall, който ще бъде преобразен, за да стане дом на най- известните, най-обичаните, най-скъпите и най-екзотични марки уиски в света.

Уиски Фест София е интересен не само за ценители и любители на огнената напитка – той е преживяване и опит за сетивата, запознаване с традиции, истории и иновации. За скромна сума посетителите ще получат възможността да опитат от над 260 вида уиски и да разберат спецификите в производството на всяка марка лично от нейните посланици.

Те ще ги посрещат както на щандовете, така и на организираните майсторски класове, каквито ще се провеждат и през трите фестивални дни. Темите, които са подготвили 14-те от най-големите уиски експерти в света, са изключително ранообразни и интересни като самите тях.

Билети за Уиски Фест София могат да се купят през www.ticketlogic.bg, както и на място в Sofia Event Center . Цената на стандартeн билет е 15 лв., а на премиум - 25 лв. Те осигуряват достъп до трите дни на фестивала, възможност да се опитат четири напитки в различните категории, професионална дегустационна чаша и каталог, описващ подробно представените марки и дестилерии.

Цената на билет за майсторските класове е 35 лева. Тази година ще има и сесия за ултра висок клас уискита за колекционери, като представените там марки могат да бъдат опитани срещу нескромната сума от 520 лв.

На специални цени в магазина на фестивала ще се продават всички марки уиски, както и специализирана литература, дегустационни чаши и аксесоари.

Организаторите на Уиски Фест София 2015 г. призовават към спазване на Етикет и модел на поведение по време на фестивала с цел осигуряване на приятно преживяване на гостите. Те припомнят, че легалната възраст за консумация на алкохол в България е навършени 18 години и лица под тази възраст няма да бъдат допускани на събитието.

Пълната програма и допълнителна информация може да намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia

Организаторите и всички представени марки на Уиски Фест София 2015 призовават към отговорна консумация!

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер