експорт > международни изложения


Огромен интерес към българска козметика на изложението в Болоня

Осем български фирми представиха своята продукция на националния щанд от 72 кв. м

COSMOPROF BOLOGNA е една от най-големите световни изложби за парфюмерия и козметика. В тазгодишното издание участие взеха над 2 500 изложители, а посетителите надхвърлиха 250 000 от цял свят.

Огромен интерес предизвикаха българските козметични компании по време на световното изложение COSMOPROF 2016 в Болоня, Италия. 8 родни фирми взеха участие във форума, който е насочен основно към продукти от роза, пасти за зъби, боя за коса, шампоани и др., съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП).

COSMOPROF BOLOGNA е една от най-големите световни изложби за парфюмерия, козметика, салони за красота, фризьорство, грим и оборудване за козметични и фризьорски салони, опаковки, СПА салони, маникюр. Форумът се провежда от 49 години насам и представя най-интересните нови продукти и идеи във всички сектори на индустрията за красота, обединяващи наука и въображение, дизайн и технологии, модерни тенденции и традиции.

В тазгодишното издание взеха участие над 2 500 изложители, а посетителите надхвърлиха 250 000 от цял свят. Сред козметичните компании от наша страна бяха „СТС Козметикс“ ООД, поделение на „СТС Холдинг Груп” ООД, която произвежда пасти за зъби, шампоани, боя за коса и др. Фирмата има търговски контакти с над 20 държави.

Парфюмерийни и козметични стоки представи „Камко“ ООД. Фирмата работи с Франция, Испания, Полша, Италия, САЩ, Южна Корея и Китай. „Роза Импекс“ ООД заложи на традиционните си продукти от роза, познати на нашия и чуждите пазари.

„Дори Лукс“ ООД презентира продукти за декоративна козметика, които са специално разработени в утвърдени европейски лаборатории с подбрани рецептури и компоненти от световни лидери в доставките на суровини.

„Амрита“ ООД показа разработката и производството на висококачествена козметика за професионална употреба и домашна грижа. Компанията е партньор на едни от най-големите и специализирани козметични и СПА центрове в България. От 2005 г. редица продукти на Лаборатория „Амрита“ се изнасят за страни като Великобритания, Кипър, Естония, Украйна, Македония и др.

„Солидо Козметикс“, „Кокона Козметикс“, „Леа 1“ бяха другите изложители, които представиха своите козметични продукти и намериха нови партньори за износ на стоките си.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер