финанси > банки


Расте интересът към „METROPASS” - иновативното транспортно приложение на Общинска банка

Новата дебитна карта може да се използва едновременно като превозен документ при пътуване в метрото и като електронен платежен инструмент, притежаващ всички функции на стандартна безконтактна карта.

Все по-голямо търсене на електронни разплащания в обществения транспорт отчита проучването MasterIndex 2016, което Mastercard провежда периодично сред активните картодържатели в България.

Само месец след като Общинска банка пусна на пазара уникалната услуга с безконтактната си дебитна карта, от банката отчитат засилен интерес към нея и удовлетвореност на клиентите от използването й. Новата дебитна карта може да се използва едновременно като превозен документ при пътуване в метрото и като електронен платежен инструмент, притежаващ всички функции на стандартна безконтактна карта. Едно от предимствата, които посочват хората, е удобството да носят една карта по-малко в портфейла си.

Все по-голямо търсене на електронни разплащания в обществения транспорт отчита проучването MasterIndex 2016, което Mastercard провежда периодично сред активните картодържатели в България. Близо 13% от анкетираните тази година са посочили, че биха искали да плащат с дебитна или кредитна карта в градския транспорт, като броят им расте спрямо предходни години. 

По повод на 20-та си годишнина, Общинска банка предоставя на своите клиенти възможността по европейски да пътуват в столичното метро. Те ще бъдат зарадвани и с награди от промоционална игра, част от юбилейната програма на банката. На 20 притежатели на безконтактни карти, издадени от Общинска банка, ще им бъде възстановена по сметката сумата за първия заплатен пакет от еднократни пътувания в метрото. Участието в играта е автоматично за всички, които са заредили пакет за 10, 20, 30, 40 или 50 еднократни пътувания с метрото чрез транспортното приложение METROPASS на Общинска банка. Играта ще стартира през септември и ще продължи до края на октомври. Тегленето на печелившите ще бъде на 2-ри ноември 2016 година, на случаен принцип и в присъствието на нотариус. 

Всеки, който желае да се възползва от услугата и да се включи в играта, може да заяви издаване на безконтактна дебитна карта в удобен за него банков офис на Общинска банка. Към една разплащателна сметка могат да бъдат издавани и допълнителни безконтактни дебитни карти.

Официалните правила ще бъдат публично оповестени при започването на промоционалната кампания и ще са свободно достъпни на интернет адрес: www.municipalbank.bg

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер