експорт > международни изложения


Производители на вино от шест държави ще се представят на изложението „Салон на виното“

15-то издание на едно от традиционните събития за винения бранш, ще се проведе от 9 до 12 ноември 2016 г. в Интер Експо Център

В новото издание ще има колективно участие на български изби, всяка от които ще представи специфичните си вина като начин на производство и подбрани сортове от собствени лозя в определен район на България.

15-ото издание на едно от традиционните събития за българския винен бранш - изложението Салон на виното, ще се проведе от 9 до 12 ноември 2016 г. в Интер Експо Център, съобщиха от изложбения център.

В продължение на четири дни различни производители и търговци ще участват в изложението с цел популяризиране на българската винена култура. В новото издание ще има колективно участие на български изби, всяка от които ще представи специфичните си вина като начин на производство и подбрани сортове от собствени лозя в определен район на България.

Всяка година Салон на виното събира на едно място селектирани вина, нови партиди, търговски марки, бутикови серии вина, както и други продукти от грозде.

Посетителите ще имат възможност да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Унгария и Македония.

Паралелно със Салон на виното в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения в сектора хранително-вкусова промишленост - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Сихре – за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване.

За първа година по време на изложенията Българска стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, организират двустранни бизнес срещи Food4life за компании в хранително-вкусовата и питейната индустрия.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер