експорт > международни изложения


Роботи, „умни коли“ и авангардни технологии превземат Международния технически панаир

Над 600 компании от 33 държави ще вземат участие в 72-то издание на изложението

Един от посетителите на „Есен 2016“ ще си тръгне с нов автомобил Smart Fortwo

Изложба за роботи и роботизирани системи „Робохайтех“,  Смарт палата за хай тех разработки, нови модели за  бизнес и финансов инженеринг,  СтартЪп зона за млади изобретатели, секция за агротехника, Тунинг зона и  Караван салон. Това са новостите в тазгодишното издание на Международния технически панаир, който се провежда от 26 септември до 1 октомври в Пловдив, съобщиха организаторите.

„Бизнесът от епохата на Четвъртата индустриална революция иска нови възможности за изява и ние му ги предоставяме с нашите нови инициативи“, подчерта при откриването д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив.

Над 600 компании от 33 държави ще вземат участие в изложението, а страна партньор е Чехия. В него се включват 117 нови изложители, а други 37 се завръщат след кратко прекъсване.

В единадесет специализирани изложби, близо 650 водещи компании демонстрират изделия и услуги от областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, роботиката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето.

Поне 50 фирми ще се съревновават за златните медали в Международния конкурс за иновативни продукти с високо качество. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер