експорт > международни изложения


Рекордни 420 фирми, сред които чуждестранни компании от 10 държави, участват в 6 международни изложения в Интер Експо център

"Това е най-силната година за изложенията в 10-годишната им история от обединението на 6-те бранша до този момент", сподели управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов по време на откриването.

В дните на изложенията ще се проведат и най-мащабните бизнес срещи Food4life.

До 11 ноември 2016 г. Интер Експо Център ще бъде домакин на международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфууд&Дринк и за Хорека сектора - Сихре в Интер Експо Център.

"Радвам се и ми е изключително приятно, че за поредна година ще представим постиженията в хранителната индустрия. България произвежда едни от най-добрите храни и това си личи и днес". С тези думи министърът на земеделието и храните Десислава Танева официално откри вчера международните изложения.

Рекордните 420 фирми участват тази година в изложенията, като чуждестранните компании са от 10 държави, съобщиха организаторите.

"Това е най-силната година за изложенията в 10-годишната им история от обединението на 6-те бранша до този момент", сподели управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов (на снимката) по време на откриването. По негови думи в дните на изложенията ще се проведат и най-мащабните бизнес срещи Food4life. 120 компании от 16 държави ще проведат над 200 срещи на 10 ноември, допълни още той.

"Днес е празник за българското производство и изложенията са начин да се убедим, че българския вкус е най-добрия", сподели и омбудсманът Мая Манолова, която присъства на откриването. Сред останалите гости бяха Атасанс Урджанов, председател на УС на Асоциация на месопреработвателите в България, Димитър Зоров, председател на УС на Асоциация на млекопреработвателите в България, Мариана Кукушева, председател на УС на Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите,  Радослав Радев, председател на УС на Национална лозаро-винарска камара и др.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер