Банер

за ценители > lifestyle


Дом, който само 3 хиляди души в света могат да си позволят

Ново супер луксозно имение за 250 милиона долара е  най-скъпият имот, предлаган за продажба в САЩ

Най-скъпият имот в света е Casa Antilla в Мумбай, Индия. Той е на стойност 1 милиард долара.


В престижния квартал Бел Еър на Лос Анджелис продават ново супер луксозно имение за 250 милиона долара. Това е най-скъпият имот, предлаган за продажба в САЩ, отбелязва Асошиейтед прес.

Имението е на четири нива и заема площ от над 3500 кв. метра. То включва 12 апартамента със спални, 21 бани, пет бара, три кухни за гурме, спа център и плувен басей със зашеметяваща гледка към Лос Анджелис.

Бъдещият собственик ще има и киносалон с 40 места, зала за боулинг, автопарк от екзотични и ретро коли за над 30 млн. долара.

С имота "вървят" и седем души обслужващ персонал на пълно работно време.

Според предприемача Брус Маковски (на снимката), който е разработил проекта, само 3 хиляди души в света могат да си позволят да купят този дом.

Най-скъпият имот в света


Най-скъпият имот в света е Casa Antilla в Мумбай, Индия. Той е на стойност 1 милиард долара и принадлежи на Мукеш Амбани – най-богатият човек в Индия и пети по богатство в света според списание „Форбс“. Сградата е проектирана като небостъргач, в който се помещава цялото семейство на Амбани.

Кой е втори


Villa Leopolda - Villefrance sur Mer във Франция е принадлежала на италианския индустриалец Джани Аниели. Къщата е втората най-скъпа в света и е оценена на 700 милиона долара. Днес тя е собственост на Лили Сарфа, известен бразилски филантроп.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер