Банер

за ценители > lifestyle


Излезе от печат луксозното списание „твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“, сезон Лято 2017

„Когато ежедневието ни е толкова забързано, че понякога нямаме време да организираме дори почивката си, добрите идеи за свободното време, споделени от първа ръка идват точно на място”, каза Ина Георгиева, главен редактор и издател на списанието.

От днес списанието стартира и своя блог – твоята перфектна ВАКАНЦИЯ, в който ще бъдат представяни още повече идеи, маршрути, лайфстайл, приятни моменти с приятели за свободното време.На изискано парти в компанията на партньори, приятели и автори, екипът на единственото по рода си списание за свободното време „твоята ВАКАНЦИЯ” отпразнува излизането на новото лятно издание.

Няколко околосветски обиколки и десетки часове, прекарани в самолети, яхи, каяци, мотори, парапланери и не на последно място - страхотни автомобили – така екипът на „твоята ВАКАНЦИЯ“ описа работата си по създаването на новия брой на изданието, което е посветено на динамичния и активен човек, който мечтае да пътува и колекционира емоции, а не вещи.

Концепцията на списанието е да предлага интересни дестинации и активности в свободните летни месеци. В новото издание са представени десетте български плажа със „Син флаг”, най-близките и най-красивите плажове в съседна Гърция, както и впечатляваща  яхтена ваканция по островите. От първа ръка ще научите какво да търсите в далечна Куба и Коста Рика или как да се снимате с животинския свят на Африка и Намибия, как да наблюдавате Северното сияние. Специално място е отделено на винените маршрути в България и Бордо. В броят ще откриете и адреналинови предизвикателства като полет с парапланер или кайт ваканция в Гьокчеада, емоции на Формула 1, а за тонус – почивка с каяк. Всички статии са написани от автори, които са били на тези места и дават много ценна и практична информация.

Цвета Герчева (вляво), редактор на списанието и Ина Георгиева, главен редактор и издател на „твоята ВАКАНЦИЯ”.

„Когато ежедневието ни е толкова забързано, че понякога нямаме време да организираме дори почивката си, добрите идеи за свободното време, споделени от първа ръка идват точно на място”, каза Ина Георгиева, главен редактор и издател на списанието.

„Да пътувам е моята най-голяма страст – обожавам да изследвам непознати места извън туристическите пътеки и да се губя далеч от познатите маршрути. „твоята ВАКАНЦИЯ“ е проект, който е създаден с удоволствие и радост, емоции, и читателите ще усетят това най-добре“, споделя Цвета Герчева, редактор на списанието.

В почти лятната вечер в столичното Flocafe в “София Ринг мол“ с невероятна гледка към зелена Витоша, гостите на партито се насладиха на коктейлите с модния френски аперитив Lillet. Погледите бяха привлечени от специалния гост на събитието - новият MINI Countryman – един пътешественик по характер, с който може да споделите вашите истински истории.

До късно вечерта лятното настроение и приятна атмосфера бяха притегателен център за почитателите и гостите на „твоята ВАКАНЦИЯ“, а партито приключи с много нови планове за пътешествия и непознати маршрути за изследване и споделяне.

От днес списанието стартира и своя блог – твоята перфектна ВАКАНЦИЯ, в който ще бъдат представяни още повече идеи, маршрути, лайфстайл, приятни моменти с приятели за свободното време.

Сп. „твоята ВАКАНЦИЯ” е двусезонно издание на твоят БИЗНЕС. 
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер