Банер

за ценители > lifestyle


Зимното издание на "твоята Ваканция" изненадва с топ идеи за приключения

Новият зимен брой на луксозното издание е посветен на най-магичните снежни маршрути, топлите плажове на Бали и най-добрите ресторанти и барове над 2000 метра надморска височина в Алпите

Списанието вече е в търговската мрежа и може да бъде намерено в бензиностанциите и в големите търговски вериги супермаркети в цялата страна.

Казват, че хората трябва да пътуват не за да избягат от живота си, а за да не избяга животът от тях. И за да зареди зимата с още идеи за приказни пътешествия, екипът на "Твоята Ваканция" представи новият зимен брой на луксозното издание, посветен на най-магичните снежни маршрути, топлите плажове на Бали и най-добрите ресторанти и барове над 2000 метра надморска височина в Алпите.

На бутиково утринно парти в центъра на София, от върха на 24-тия етаж, където се намира един от най-новите столични ресторанти The View, гостите се насладиха на аромата на чаша истинско италианско еспресо illy с уникална гледка към целия град.

"Създадох този проект с много любов и подготовката на всяко ново списание е истинско удоволствие за мен и екипа ми. Вярваме, че и с новото зимно издание ще сме полезни на читателите с много практична информация за различни пътувания, дестинации, зимни активности, лайфстайл. Радваме се, че имаме страхотни автори, които разказват от първо лице своите ваканционни преживявания и напътствия” – споделя издателят и главен редактор Ина Георгиева.

В новия брой Цвета Герчева разкрива как в италианските Алпи може да карате ски безплатно – напълно реално! Ина Георгиева ще ви покани да прекарате незабравими мигове пред камината с чаша METAXA, ще разведри сутринта ви с аромат на Illy, ще ви разкаже за невероятната история на зимните спортове, както и ще ви отведе на -30 градуса през януари в Казахстан.

Винаги сте си мечтали да погалите бебе Санбернар? "Твоята Ваканция" има нещо за вас - един страхотен материал посветен на косматите спасители в преспите.

Ако пък сте почитатели на културата на Европа - момичетата от Хипнотик се включват в новия брой с една нетрадиционна музикална обиколка на Европа, по време на която ще ви разкажат как да се уредите с билет за Виенската опера и къде е най-добре да слушате музика в Испания и Швейцария.

Радваме се, че имаме страхотни автори, които разказват от първо лице своите ваканционни преживявания и напътствия” – споделя издателят и главен редактор Ина Георгиева (lвляво). В новия брой Цвета Герчева разкрива как в италианските Алпи може да карате ски безплатно – напълно реално!

Петър Стоянов от Luxutour ни разхожда из истинския Китай, където може да опитате невероятни храни.

Но ако трябва да бъдем честни, в "Твоята Ваканция" има много повече маршрути, отколкото можете да си представите. За някои от тях не е нужно да си взимате отпуска, защото понякога най-релаксиращите места се намират само на час път от офиса. Не вярвате ли? Даваме идеи за 5 горещи минерални басейна, на по-малко от час от София.

И за да могат гостите на събитието да видят прекрасните зимни картини през автомобилите си, си тръгнаха със зимна автомобилна козметика SONAX.

Списанието вече е в търговската мрежа и може да бъде намерено в бензиностанциите и в големите търговски вериги супермаркети в цялата страна.

Всичко, което трябва да имате, за да прекарате зима 2017/2018 страхотно, са добрите идеи, които сме убедени, че даваме, а "твоята перфектна Ваканция" зависи само от теб. Кога стягате куфарите?


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер