експорт > международни изложения


Два златни медала за Катаржина Естейт на Mundus Vini Spring Tasting 2018

Златните призьори са Encore Syrah 2016 и Chopin Ballade 2015

Близо 270 винени експерта от 44 страни дадоха своята критична оценка за 6770 вина от 150 винени региона по света.

Encore Syrah 2016 и Chopin Ballade 2015 получиха златни медали на престижния световен винен конкурс Mundus Vini Spring Tasting 2018. Със сребърни медали бяха отличени Katarzyna Reserve 2013 и La Verite 2016. Това е поредното доказателство, че вината на избата са на световно ниво и отговарят на изискванията на професионалните експерти, които ги оценяват.

Златните призьори

Близо 270 винени експерта от 44 страни дадоха своята критична оценка за 6770 вина от 150 винени региона по света.

Медалистите на Катаржина Естейт, заедно с останалите 600 наградени вина от конкурса, ще бъдат представени на 18-20 март пред десетки хиляди търговци на най-голямото винено изложение в света – ProWein в Дюселдорф. На официална церемония, персонално на производителите, ще бъдат връчени и наградите от конкурса  Mundus Vini Spring Tasting 2018.

Encore Syrah - виното на Катаржина Естейт с най-много награди


Encore е в състояние да дари емоции и удоволствие, размисли и надежди на всеки почитател на бакхусовата напитка, именно затова и създателите му са запечатали стремежа на човешкият дух за "ОЩЕ" в този емблематичен бранд на Катаржина Естейт. Encore е за авантюристите, за любопитните, за търсещите, защото силата да искаш и да се стремиш към "ОЩЕ" стои в основата на всяка победа.

Искрящ, дълбок, пурпурен цвят. Богат аромат на тютюн, нотки на зрели червени плодове и добре интегриран дъб. Мощно тяло с кадифен вкус, дълъг запомнящ се финал с меки танини.  Виното  има потенциал за отлежаване в бутилка.

Chopin Ballade, Cabernet Sauvignon & Syrah


Виното и музиката изразяват това, което не може да бъде изказано с думи. Катаржина Естейт ви предизвиква да откриете тези емоции в серията вина, носеща името на полския виртуозен пианист и композитор от периода на романтизма – Фредерик Шопен. Chopin Sonata (Chardonnay & Sauvignon Blanc), Nocturne ( Мerlot & Cabernet Franc), Ballade ( Cabernet Sauvignon & Syrah) ни разкриват света на великия музикант с една хармонична комбинация на вкусове и аромати, въплътили ефирността и красотата на музиката на Шопен.

Плътен пурпурно червен цвят. Комплексен нос със сочна черна череша, дребни горски плодове, подправки, тъмен шоколад и елегантен френски дъб. Заоблено, мощно тяло със зрели танини и дълъг, пикантен финал със спомен за мекота и сладост. Ballade е перфектният завършек на експлозивната нова линия на Катаржина - Chopin.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер