експорт > международни изложения


Български електрически скутери и триколесно превозно средство - хит на Electro Mobility Expo 2018

NIisan и Jaguar предизвикват бъдещето на специализираното изложение за електромобили, което ще се проведе от 13-ти до 16-ти септември

Продажбите на електромобили по света надхвърлиха 1 милион още през първото тримесечие на 2018 г.

OX/Super – най-новият модел на INOKIM, ще покаже „ДТК Електроникс“ на първото специализирано изложение за електромобили у нас - Electro Mobility Expo 2018, което ще се проведе от 13-ти до 16-ти септември в Sofia Ring Mall.

Този електрически скутер се движи еднакво добре и в града, и в извънградски условия. Лек и компактен е, може да вози гладко, дори по неравен терен и същевременно има достатъчно мощност, за да се изкачва и по хълмове. Безшумният безчетков мотор с мощност 800W (върхова 1300W) на задното колело и мощната литиево-йонна батерия позволяват на OX да изминава разстояние от 110 км с едно зареждане на батерията и да развива скорост до 45 км/ч.

Марката е носител на тазгодишната награда за продуктов дизайн - RedDot Award: Product Design 2018 – от един от най-престижните конкурси за дизайн и иновации в света.

Друг хит на изложението ще е изцяло електрическото компактно триколесно превозно средство на „Телком Инженеринг“, което вече се предлага на пазара.

OX/Super на „ДТК Електроникс“ - този електрически скутер се движи еднакво добре и в града, и в извънградски условия.

Тези електрически мини камиончета дават възможност за нулеви емисии за местен транспорт, работят тихо, имат електродвигател 1000W, бързо зареждащи се батерии и могат да се похвалят с пробег от 180 км. с едно зареждане.

Най-продаваният електромобил в Европа - Nissan Leaf (на горната снимка) също ще бъде показан на Electro Mobility Expo 2018. Лидерът на европейския автомобилен пазар, чийто продажби скочиха с 56% за първите 5 месеца на годината ще бъде един от най-любопитните експонати на изложението.

Nissan Leaf може да измине 270 км. с едно зареждане на батерията (комбиниран цикъл (WLTP). Разходът на енергия е едва 20,6 kWh на 100 км., което означава, че може да се стигне от София до Пловдив за малко повече от 3 лв.

„Британската котка“ също посяга към този сегмент от пазара с първия изцяло електрически автомобил в историята на Jaguar - I-Pace. На Electro Mobility Expo 2018 ще може да се види новия 5-местен спортен SUV на марката, който съчетава динамиката на спортен автомобил с модерните технологии от бъдещето. Литиево-йонната му батерия е с капацитет 90 KW и позволява пробег до 470 км с едно зареждане. Батерията се зарежда до 80% само за 40 минути посредством специалните електрически станции, които осигуряват постоянен ток от 100 KW.

Продажбите на електромобили по света надхвърлиха 1 милион още през първото тримесечие на тази година. Този резултат се дължи основно на Китай с 83 600 продадени електромобила, но Европа държи второто място с ръст от 76% и 46 500 продажби.

По данни на JATO Dynamics, най-продаваната марка електромобили в света е Tesla, но Renault-Nissan води класацията по автомобилни групи и е eднoличeн лидep нa пaзapa нa eлeĸтpoмoбили в Eвpoпa, c дял oт 41%.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер