Банер

за ценители > lifestyle


Помогни за по-зелена София и спечели колекция от над 50 превъзходни бутилки уиски

Това ще стане с талон от 5 лв. и участие в томбола

Уиски Фест София с кауза в полза на обществото и природата, организаторите посадиха дъбове в центъра на София.

Повече дървета за по-чист въздух в столицата е каузата на Уиски Фест София 2018. Събитието, което е признато за най-престижния фестивал в Централна и Източна Европа, доказва, че е важно да оставиш следа и да се грижиш за другите.

Седмица преди Уиски Фест, който стартира на 26 октомври, бяха засадени дъбови дръвчета в Южния парк, в близост до музея „Земята и хората“.

За втора поредна година организаторите на Уиски Фест София и Екопак продължават инициативата „Заедно в полза на обществото и природата!“ Днес към тях се присъединиха Гери Турийска и Камен Алипиев, които лично вярват в идеята за по-чиста и зелена София.

Каузата може да бъде подкрепена от всеки по време на фестивала, който ще продължи от 26 до 28 октомври 2018 г. Уиски Фест София ви очаква в Sofia Event Center в столичния Paradise Center и ще събере хиляди почитатели на изисканите напитки, които ще могат да избират между повече от 100 марки и над 300 разновидности на известната напитка.

Участието в подкрепа на каузата е с талон от 5,00 лев за томбола, като всеки посетител може да закупи неограничено количество талони и по този начин да подпомогне инициативата за засаждане на дъбови насаждения в столицата. Един от участниците в томболата ще спечели колекция от над 50 превъзходни бутилки уиски.

Целта е да се привлекат възможно повече съмишленици, които да помогнат за по-зелена София.На миналогодишния Уиски Фест за каузата са събрани 3 645 лв., с помощта на които вече са засадени 500 дъбови дръвчета в „Новата гора“ на София – проект, чиято цел е засаждането на 120 000 дървета.

Очакванията на организаторите са, че тази година по време на Уиски Феста ще бъдат събрани повече средства за дъбови насаждения. Защо дъбови дръвчета? Защото те ще останат стотици години след нас – дъбовете живеят до 1700 години.

Инициативата „Заедно в полза на обществото и природата“, която вече се превръща в традиция, доказва, че събитие, което е с представителна цел, може да приобщи хората към социално отговорна кауза.

Билети за тридневния фест може да купите онлайн от https://bilet.bg/bg/promoter/view/2432

или на място от 26 до 28 октомври 2018 г. На събитието се допускат само пълнолетни лица.

Повече за Уиски Фест София и каузата заедно в полза на обществото и природата може да видите на:

p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-size: 11pt; }p.cjk { font-size: 11pt; }p.ctl { font-size: 11pt; }a:link { color: rgb(0, 0, 255); }

ФЕЙСБУК СТРАНИЦА – Whiskey Fest Sofia / @whiskeyfestsofia / https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia/

ФЕЙСБУК СЪБИТИЕ – Whiskey FEST SOFIA 2018 / https://www.facebook.com/events/524374831359006/

УЕБ СТРАНИЦА – www.whiskeyfestsofia.bg

ИНСТАГРАМ – #whiskeyfestsofia

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер