експорт > международни изложения


Над 500 изложители от хранително-вкусовия и хорека секторите се събират в Интер Eкспо Център

162 от тях участват за първи път

Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия и ЮАР. „Работим целогодишно по тези мащабни проекти“, споделят организаторите и допълват, че форумът е платформа за създаване на нови контакти, обмен на идеи и развитие на бизнеса в Югоизточна Европа.

От 7 до 10 ноември 2018 г. Интер Експо Център ще бъде домакин на шестте изложения - МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.

Целият изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център е зает за периода на шестте изложения. Продукти, идеи, технологии и нови възможности ще предложат над 500 изложители. 162 от тях ще участват за първи път. Свои щандове ще разположат фирми от България, Италия, Австрия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия и ЮАР.

„Работим целогодишно по тези мащабни проекти“, споделят организаторите и допълват, че форумът е платформа за създаване на нови контакти, обмен на идеи и развитие на бизнеса в Югоизточна Европа.

През тази година за първи път с колективно участие се включва Департаментът по земеделие към посолството на САЩ в София. Традиционното вече колективно участие на компании от Италия ще бъде по-мащабно и всеобхватно от всякога.

„Всички тези факти ясно посочват, че изложенията придобиват все по-голямо международно значение“, коментират организаторите.

За поредна година с колективни участия се включват български млекопреработватели, хлебопроизводители, млекопреработватели, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци и биопроизводители. За успеха и положителните тенденции организаторите подчертават ролята на браншовите организации в България, които се включват с пълния си потенциал в шестте изложения. 2018 г. е още по-специална за две от изложенията – Месомания и Булпек, защото те ще отбележат своите 25-годишни юбилеи.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер