Банер

за ценители > lifestyle


Коледният ретро трамвай на Катаржина Естейт - голямата атракция на София

Активността е част от социалната политика на избата.

Своеобразната Коледна работилница на Катаржина Естейт ще се проведе отново в ретро трамвая на 15 декември, по маршрут пл.Възраждане – НДК – кв.Иван Вазов от 11 до 13 ч., след което, в 13.30 ч. ще се пренесе в шатрата пред Street Chefs, на ъгъла на ул.Ангел Кънчев с ул.Парчевич. Там столичани ги очаква Коледно парти с много изненади и музика в празнична атмосфера.

Хиляди усмивки събра Коледният ретро трамвай на Катаржина Естейт. Празнично украсеният трамвай премина през снежна София, като всички, които се качиха, вместо да си купят билет, трябваше да украсят коледна играчка.

Катаржина Естейт дари играчките на децата, дошли за тържественото запалване на светлините на новогодишната елха пред НДК

Празнично украсеният трамвай премина през снежна София, като всички, които се качиха, вместо да си купят билет, трябваше да украсят коледна играчка.

Активността е част от социалната политика на избата и се провежда съвместно със Столична община и Столичен Електротранспорт ЕАД.

Своеобразната Коледна работилница на Катаржина Естейт ще се проведе отново в ретро трамвая на 15 декември, по маршрут пл.Възраждане – НДК – кв.Иван Вазов от 11 до 13ч., след което, в 13.30ч. ще се пренесе в шатрата пред Street Chefs, на ъгъла на ул.Ангел Кънчев с ул.Парчевич. Там столичани ще могат да вземат участие в Коледно парти с много изненади и музика в празнична атмосфера.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер