Банер

компании > класации


Дионисомарбле - България ЕООД в класацията на 500-те компании „Водещи работодатели в България“

Компанията направи врачанския камък световноизвестен. Дружеството е част от  Hellenic Granite Company – Гърция. Изключителните успехи на Дионисомарбле – България ЕООД се дължат на добрия мениджмънт на компанията в България. Тя има традиции в добива на мрамор в Гърция и прилага успешно това ноу-хау у нас.

Класацията е изготвена от ICAP България ЕАД

Дионисомарбле – България ЕООД е водеща компания в сферата на скално-облицовъчните материали в България. Тя е част от  Hellenic Granite Company – Гърция и експлоатира находищата за Врачански варовик Дионисо и Дионисо 2.

Врачанският камък се е наложил на пазара с добро съотношение качество-цена. Освен това тези бежови бели цветове се харесват и се търсят на международните пазари. Те са на мода.

Най-престижната сграда за Олимпийските игри в Токио през 2020 г. ще бъде изцяло облицована с прочутия врачански камък, добит от Дионисомарбле-България EООД. Става дума за резиденция, с прилежащо към нея голф-игрище, в която ще пребивават най-високопоставени гости на събитието от ранга на премиери и други висши представители на политическите и бизнес елити по света.

Поръчката е на Yabashi Holdings Co., Ltd. - най-голямата строителна фирма в Япония. Дионисомарбле-България EООД е доставяла врачански камък за много луксозни жилищни и търговски сгради, резиденции и семейни къщи в Китай и Корея, но това е първият голям и толкова престижен проект в Япония.

От ляво на дясно: Василиос Красулис, Стаматис Папастаматис и Георгиос Диамантопулос с Голямата награда " Експортьор на годината" на сайта exporter.bg

Над 90% от продукцията на компанията се продава в Китай, Корея, Гърция, Италия, Великобритания, Германия, Франция и др.

Впечатляващите резултати на „Дионисомарбле-България“ EООД в областта на експорта са отличени с наградата „Експортьор на годината“, която сайтът exporter.bg вече седма година връчва под патронажа на Министерството на икономиката.

Тези изключителни успехи се дължат на добрия мениджмънт на компанията в България. Тя има традиции в добива на мрамор в Гърция и прилага успешно това ноу-хау у нас.

(Представянето на „Дионисомарбле-България“ EООД е във втория брой на „Водещи работодатели в България“ - издание на ICAP България ЕАД)

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер