Банер

за ценители > винен бизнес


Премиера на новите вина от сезон 2021 на водещи бутикови български изби и подбрани вносители

Това ще се случи по време на първото издание на виненото изложение Premiere Sommelier Market 2021

Националното винено изложение, чието мото е Премиера 2021 на Виното в  България, ще покаже близо 250 вина, много от които ще излязат на пазара през лятото на годината.

Първото издание на виненото изложение Premiere Sommelier Market 2021 ще представи премиерно новите вина от сезон 2021 на водещи бутикови български изби и подбрани вносители.

Националното винено изложение, чието мото е Премиера 2021 на Виното в  България, ще покаже близо 250 вина, много от които ще излязат на пазара през лятото на годината. Енолози, собственици и търговци лично ще разкрият тайните и историите на вината си пред любители и професионалисти.

"Идеята ни е да поставим началото на стилно национално винено изложение в първите дни на пролетта. Това е периода, когато на пазара излизат новите реколти на вината, но в календара на българската винена сцена липсва национално изложение,  на което да бъдат премиерно представени вината, които винолюбители и професионалисти ще срещат през годината в специализираните винени магазини, в ресторантите, и в супермаркетите. Щастлив съм, че много от по-малките и бутикови български изби ни подкрепят в популяризирането на винената култура в България и логично избраха Premiere Sommelier Market 2021, като правилното събитие, на което да представят достойнствата на своите вина пред хората запленени от магията на виното“, казва Георги Михов от Sommelier.BG.

Какви са новите вина, които малките, бутикови български изби пускат на пазара? Каква ще е модата във виното през 2021? Какви са били трудностите за винарите през 2020-та? Какво да очакваме от вината розе? Какво ново за винения ни лист? Premiere Sommelier Market 2021 ще даде възможност на посетителите да намерят отговор на тези и много други въпроси, като ги срещне с енолози, собственици на водещи български изби и подбрани вносители.

Изложението-дегустация ще се проведе на 8 май от 11.30 до 19.30 часа в изисканата градина на Гранд Хотел София на ул. Гурко 1 в София.

Списък с изложителите и информация за билети за вход можете да намерите на сайта на събитието -

Premiere Sommelier Market 

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер