Банер

за ценители > винен бизнес


Катаржина Естейт блесна със специална селекция вина и изискано градинско парти в перлата La Maison de Katarzyna

Цветелина Николова: „Щастлива съм, че започваме сезона с винено събитие на това прекрасно място в сърцето на столицата. Въпреки изминалата година, която беше трудна за всеки бизнес, ние предприехме тази стъпка и създадохме La Maison de Katarzyna с цел да бъдем по-близо до вас, нашите клиенти, да можем директно да презентираме вината си и да даваме отовор на всичките ви въпоси. La Maison de Katarzyna е нашата сбъдната мечта.

"Именно тук, с този нов проект имаме за цел да повишим нивото на Катаржина Естейт, да направим една крачка напред“, приветства гостите на събитието управляващият директор на избата.

Една от най-успешните български изби Катаржина Естейт стартира дългоочакваното лято с градинско парти в La Maison de Katarzyna, посветено на приятелите и почитателите на избата и хубавото българско вино. Топлата вечер се превърна в истински празник на доброто настроение и красивата музика, изпълнена от брилянтните Белослава и Живко Петров.

„Щастлива съм, че започваме сезона с винено събитие на това прекрасно място в сърцето на столицата. Въпреки изминалата година, която беше трудна за всеки бизнес, ние предприехме тази стъпка и създадохме La Maison de Katarzyna с цел да бъдем по-близо до вас, нашите клиенти, да можем директно да презентираме вината си и да даваме отовор на всичките ви въпоси. La Maison de Katarzyna е нашата сбъдната мечта. Именно тук, с този нов проект имаме за цел да повишим нивото на Катаржина Естейт, да направим една крачка напред“, приветства гостите на събитието управляващият директор на избата Цветелина Николова.

La Maison de Katarzyna не е просто офис на една от най-забележителните български изби - тя е истинско преживяване в сърцето на София.

Почитателите и приятели на La Maison de Katarzyna дегустираха специална селекция нови вина на Катаржина, които ще бъдат особено актуални през предстоящия летен сезон, когато се консумира предимно бяло и розе.

Изненада за всички беше и сладоледа, произведен специално с вина на Катаржина Естейт – перфектна ледена наслада с джелато и лате в три цвята. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер