Банер

за ценители > винен бизнес


450 най-нови и интересни български вина от 65 винарни на 10-ото юбилейно издание на DiVino.Taste

Най-големият форум на българското вино е в зала 4 на Интер Експо Център София - от 19 до 21 ноември – петък, събота и неделя

Вече може да свалите новото мобилно приложение с всички вина.

На DiVino.Taste може да дегустирате, да изучавате и откривате великолепни български вина – повечето от тях са представени лично от техните създатели. Българското вино никога не е било на толкова високо ниво като качество, стилово разнообразие и принадлежност към мястото си на произход. Затова една жива витрина на родното винарство, каквато е DiVino.Taste, е привлекателна за много широк диапазон от хора – от професионалисти, през ценители, до многобройните винолюбители, на които форумът дава възможност да се ориентират сред стотиците брандове и да открият своите любими вина.

Като Ваш ценен помощник се явява новото мобилно приложение DiVino.Taste, което работи официално от 16 ноември, вторник и за което вече има много позитивни отзиви. Приложението DiVino.Taste може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone, съобщават организаторите.

То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението. Ап-ът е двуезичен - на български и на английски език. С него се работи лесно, интуитивно, а и приложението спестява природните ресурси, нужни за отпечатване на книжки.

Винарските изби, заедно с вината им и номера на щанда, са организирани както по региони и по азбучен ред в рамките на всеки регион, така и само по азбучен ред. Приложението позволява да си водите бележки за всяко вино и да давате оценки. С един клик се отбелязват вината, които особено много сте харесали (любими), а после всички любими вина са организирани в строен списък със запазени оценки и бележки.

В приложението ще намерите и карта-схема на изложението.

Предимството е, че още днес може да прегледате винената листа на DiVino.Taste и да си планирате какво да опитате. 

Посетете DiVino.Taste, открийте най-качествените български вина и се заредете с енергията, която те са събрали в себе си. А после ги потърсете в Casavino - специално изградения магазин, където може да купите повечето вина на изложението.

DiVino.Taste 2021 е VTR събитие.

Моля носете си ковид сертификатите и най-откривателското си настроение, отбелязват организаторите.

Билети на Vintageclub.bg, както и в Eventim.bg, Bilet,bg, Epaygo.bg, а също и на мястото на събитието.

Свалете на телефона си приложението DiVino.Taste.

На сайта на изложението taste.divino.bg също може да видите кои са изложителите на DiVino.Taste 2021, вината, които представят и работното време на изложението.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер