Банер

за ценители > винен бизнес


“La Maison de Katarzyna” се превърна в „коледна работилница“

Столичани имат голям избор от класни вина, лимитирани серии, гурме продукти, сладки изкушения, красиви опаковки и прекрасни празнични кутии и кошници, които да превърнат в подарък

Към подаръчната кошничка или кутия можете да добавите 100% натурален и вкусен мед, произведен от собствени кошери.

Време от годината, в което коледен аромат на канела, карамфил и сладки се носи на всякъде около нас. Времето, в което много ни се иска да раздаваме подаръци, усмивки, да даряваме любов и трепетни емоции. Дeкември - коледният дух е обсебил сърцата и ежедневието ни. А в центъра на София, на една любимите улици на столичани, Патриарх Евтимий 86, ви очаква “La Maison de Katarzyna”, където коледното настроение е в най-високата си степен през целия месец.

От Katarzyna Estate много добре знаят, че приготовленията, организацията, менюто и подаръците са не по-малко вълнуващи от самия празничен ден, а вниманието към близките и приятелите е в основата на празничния дух и специалното отношение е това, което изпълва с щастие всеки от нас.

Тази година, през месец декември, “La Maison de Katarzyna” се превърна в „коледна работилница“, където столичани имат голям избор от класни вина, лимитирани серии, гурме продукти, сладки изкушения, красиви опаковки и прекрасни празнични кутии и кошници, които да превърнат в подарък.

Красива кошница, която сами можете да напълните с избрани от вас вкусни деликатеси, домашни продукти и вина.

Серия 100 % натурални продукти Katarzyna Estate се предлагат само в “La Maison de Katarzyna” и онлайн магазина www.winebooking.bg.

В имението на избата има чудесна градина, в която отглеждат различни плодове и зеленчуци, а сред лозята растат два вида десертно грозде. От тези плодове се произвеждат серия домашни сладка, по традиционни рецепти. Можете да добавите към подаръчната кошничка или кутия 100% натурален и вкусен мед, произведен от собствени кошери.

Коледният дух е преди всичко споделяне, какво по-ценно от това да споделим празничната емоция с приятели и близки?

Чаша топъл шоколад.

“La Maison de Katarzyna” е място, което предлага несравним уют за да се срещнем с близките си на чаша ароматен горещ шоколад.

Шоколадовата тема има едно много интересно предложение - нещо вкусно, със страхотна визия. Няма нищо по-изкушаващо по тази сладка тема – приключението вино с шоколад! Ако още не сте опитвали комбинацията вино и шоколад сега е момента!

Празничният сезон ни кара търсим изключителни подаръци за любими хора, които ценят различното. За най-големите ценители, от “La Maison de Katarzyna”, са подбрали  специални вина, които са в лимитирани количества, имат международни отличия и са представители на реколти, които вече са изчерпани=

Особено актуални са магнум бутилките, тъй като виното в тях отлежава по много интересен начин. Какво да изберем за коледен подарък?

Това са шоколадите Contemplations, вдъхновени от едноименния артистичен бранд на KATARZYNA ESTATE-шест различни вкуса ръчно изработен шоколад, с шестте етикета на виното.

В “La Maison de Katarzyna”, целият декември е изпълнен с празничен дух - блестяща коледна украса, красива новогодишна елха, много усмивки и щастливи срещи с приятели.


Коледен каталог:
Телефон за поръчка: +359885606860
Мейл:  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер