експорт > международни изложения


Wine & Spirits Show 2022 - бизнес изложение, което събира елита на винения и ресторантьорския браншове

Изложението събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира и привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани и сомелиери

Wine & Spirits Show e съвместна продукция на DiVino и Интер Експо Център.

Предстои второто издание на първото всеобхватно международно изложение за напитки Wine & Spirits Show 2022. То ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София, съобщават организаторите.

Wine & Spirits Show е съвместна продукция на DiVino и Интер Експо Център. Изложението събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира и привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери – накратко всички професионалисти в този обширен бранш.

WSS е вдъхновено от най-мащабните и утвърдени международни изложения в тази област на хранително-вкусовия свят и има амбицията и потенциала да се превърне в най-голямото подобно събитие – обединител на бранша – не само в България, а и в района на Балканите.

Изложители на Wine & Spirits Show са производители, вносители, търговци и дистрибутори на вино, бира и коктейли, а също на водка, уиски, коняк, джин, ром, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати – както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Силно е присъствието на българските производители, но разнообразието от вносни вина и спиртни напитки също е впечатляващо. 

Освен за бизнеса, изложението е привлекателно и за всички любители на качествените напитки, за виноценители, за всички хора с интерес към света на добрите вкусове. Светът се променя и изисква нови модели – Wine & Spirits Show e бизнес изложение, но е подходящо и за крайни клиенти.

Повечето от напитките могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите. А има възможност за извършване и на преки продажби – така крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители или вносители продуктите, които са харесали при дегустациите.

Входният билет за посетителите включва и достъп до нови знания – интересна паралелна програма от лекции, семинари и тематични дегустации, които се провеждат в семинарното пространство на зала 6. Очаквайте скоро съпътстващата програма!

Зала 5 е посветена на винените изложители, а в зала 6, освен високоалкохолни напитки и бири, има обособен Гурме кът с подбрани качествени деликатеси, зехтини, кафе, шоколад...  Отвън посетителите ще разполагат със Street Food парк – с разнообразна вкусна храна.

Стремежът на организаторите – Интер Експо Център и DiVino – е да се създаде делова и вдъхновяваща професионална атмосфера за представителите на бизнеса – изложители и клиенти, както и интересно и полезно познавателно преживяване за всички останали посетители.

Wine & Spirits Show!
Кога: от 7 до 9 април 2022 – четвъртък, петък и събота
Къде: Интер Експо Център София, зали 5 и 6

Работно време:
7 април, четвъртък - 12.00- 19.00 часа
8 април, петък - 12.00-21.00 часа
9 април, събота - 11.00-19.00 часа

КУПЕТЕ БИЛЕТ

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер