експорт > пазари


Mundus Vini: Katarzyna Estate - най-добрият производител на вино в България

Тази впечатлавяща награда избата получи след осем поредни години с приз за “Най-добро българско вино” (“Best of Show”)

Цветелина Николова, управляващ директор на Katarzyna Estate: Винаги съм твърдяла, че постоянството в качеството на вината, които правим с любов и грижа, е много важен фактор за високата оценка, която получихме на едно от най-престижните и сериозни винени състезания в света – Mundus Vini. Ще продължим да създаваме вина на световно ниво, което несъмнено ще повиши интереса към България като винена дестинация

Изключително признание - 31-то издание на  “Mundus Vini Summer Tasting” донесе на Katarzyna Estate – титлата „Най-добър производител в България“ (“Best Producer - Bulgaria”). Тази впечатлавяща награда избата получи след осем поредни години с приз за “Най-добро българско вино” (“Best of Show”). Резултатите, получени в този престижен конкурс, служат като потвърждение за изключителното качество на вината на Katarzyna и ценно признание за стойността, която избата има в света на виното.

"Всеки медал, всяка титла, присъдена на Katarzyna Estate, особено от такива престижни винени конкурси, са сериозна мотивация да продължим да работим в правилната посока, произвеждайки вина с изключително качество, които завладяват и най-изисканите вкусове. В същото време тези отличия са признание за професионализма и отдадеността на екипа, който стои зад всички успехи и награди. Винаги съм твърдяла, че постоянството в качеството на вината, които правим с любов и грижа, е много важен фактор за високата оценка, която получихме на едно от най-престижните и сериозни винени състезания в света – Mundus Vini. Искам да направя едно искрено обещание към любителите на виното – ще продължим да се развиваме и да работим със същото темпо, да създаваме вина на световно ниво, което несъмнено ще повиши интереса към България като винена дестинация“, коментира Цветелина Николова, управляващ директор на Katarzyna Estate. 

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер