компании > непублични компании
Преструктуриране в "Белведере България"

|
Винификацията на “Сакар” ще се прави в “Менада”, каза за exporter.bg Цветелина Николова, управител на компанията
Цялото бутилиране между “Менада”, “Сакар” и “Катаржина” ще се осъществява в “Катаржина”, което ще доведе до оптимизиране на разходите и до по-висок контрол на качеството и на бутилирането, тъй като линията в “Катаржина” е изцяло нова и има много по-голям капацитет.
|
"Наложи се да оптимизираме разходите и затова направихме преструктуриране в производството. Основно в “Менада” и “Сакар” като от 1 месец преструктурирахме цялата винификация на “Сакар”. Тя ще се прави в “Менада”, каза за exporter.bg Цветелина Николова, управител на "Белведере България" Тя разказа и за другите фирмени промени. Цялото бутилиране между “Менада”, “Сакар” и “Катаржина” ще се прави в “Катаржина”. Това първо ще доведе до оптимизиране на разходите и второ до по-висок контрол на качеството и на бутилирането, тъй като линията в “Катаржина” е изцяло нова и има много по-голям капацитет. "В момента ще я натоварим максимално и ако има някакви поръчки допълнително, ще ги правим в “Менада”. Като цяло това е един голям плюс", смята Николова. Тя подчертава, че преструктуриране на национално ниво на вътрешен пазар няма да има. Всичко е така, както винаги са го работили. Търговският екип е същият. Маркетинг екипът също. Така че там всичко се запазва. "Единственото преструктуриране е в заводите. То вече е факт и те започват да работят с нови структури", разкрива шефката на "Белведере България".
Цялото интервю на Димитър Дженев с Цветелина Николова, управител на "Белведере България", четете в секцията Винен бизнес |