експорт > международни изложения


Два златни и един сребърен медал за Катаржина Естейт в международния винен конкурс Mundus Vini 2013

„Високите отличия са доказателство, че вървим в правилната посока“, коментира Цветелина Николова, изпълнителен директор на избата

 

Encore Syrah 2011 и Katarzyna Reserve 2009 се наредиха сред най-добрите вина в света и спечелиха златни медали. Със сребърен медал е наградено Question Mark Gold 2010.

Водещата българска изба Катаржина Естейт и нейните качествени вина получиха високо отличие по време на най-престижния винен конкурс “Mundus Vini” 2013.

Encore Syrah 2011 и Katarzyna Reserve 2009 се наредиха сред най-добрите вина в света и получиха златен медал. Със сребърен медал е наградено Question Mark Gold 2010. И трите вина са носители на множество награди на световни винени конкурси.

Престижното международно съзтезание “Mundus Vini” се провежда за 13-път в Германия, като тази година са се съзтезавали 6212 вина и са оценявани  на принципа „сляпа дегустация” от 250 винени експерта от 40 страни. Само 30 вина от всички участвали са получили златно отличие.

„Това е поредното признание за качеството на вината на Катаржина Естейт. Гордеем се с високите отличия. Те са доказателство, че вървим в правилната посока. Всичките ни постижения, които получихме тази година от редица конкурси, са признание за отдадеността на екипа на избата.

Добрата реколта, с която можем да се похвалим тази година, както и инвестициите в обработката на лозята и производството, ще създадат сериозна предпоставка за още по-качествени вина, с които да отговорим на очакванията на нашите почитатели”, коментира Цветелина Николова, изпълнителен директор на Катаржина Естейт.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер