Банер

компании > класации


Връчваме наградите “Експортьор на годината”

Класациите ще обхванат фирми от малкия и среден бизнес, защото смятаме, че е национална кауза, те да бъдат подкрепени

 

Големите награди ще са три: Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2012 г., Най-големи приходи от експорт през 2012 г. и Завоюване на нови пазари.

Сайтът на успелите в експортния бизнес exporter.bg ще връчи на 12 декември за първи път в историята на България наградите “Експортьор на годината”, върху които държи изключителните права. Класациите ще обхванат фирми от малкия и среден бизнес, защото смятаме, че е национална кауза, те да бъдат подкрепени.

Големите награди ще са три: Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2012 г.,
Най-големи приходи от експорт през 2012 г. и Завоюване на нови пазари.

Освен трите големи приза, ще бъде връчена и награда за Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2012 г. в секторите Енергетика, Металургия, Машиностроене, Минна и добивна индустрия, Нефтопреработвателна промишленост, Химическа промишленост, Фармация, Текстил, Мебелна промишленост, Дърводобив, Транспорт, Тютюнева промишленост, Храни, Напитки, Парфюмерия и козметика, Туризъм.

Патрон на събитието е Министерството на икономиката и енергетиката. Голямата награда за Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2012 г. ще бъде връчена от г-н Драгомир Стойнев - министър на икономиката и енергетиката, по време на специална церемония, на която ще има представители на икономическия, политическия и обществен елит на България.

Конкурсът е от изключително значение, защото наградите ще донесат престиж на компаниите победители и защото това ще стимулира останалия малък и среден бизнес, върху който се крепи експортът на България. А той е локомотивът на всяка една икономика.

Тържествената церемония по връчването на наградите “Експортьор на годината” ще се състои на 12 декември, четвъртък, от 19.00 часа, в Софийска градска художествена галерия – СГХГ.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер