Банер

за ценители > lifestyle


Шардоне Барик 2012

Шардоне Барик 2012 на Винарска изба Стоби спечели сребърен медал в конкурсната надпревара на The Balkans International Wine Competition 2014

Exporter.bg представя вината на македонската изба Стоби, които са изключително добри и са на изключително добра цена. Те се доставят в България от Юротим ООД, партньор на Стоби у нас.

Шардоне Барик 2012: Премиум сухо бяло вино, с жълто-зеленикав нюанс и интензивен аромат, с ухание на тропически плодове, цвят на акация, леко подчертани ядки, печен хляб.

Плътно, меко и топло вино.

Подходящо за консумация 10-12оС с предястия от пушена риба, морски дарове, сирена, през лятото с плодови предястия, аспержи, артишок, ананас и леки бели меса.

Реколта от собствени насаждения.

Шардоне Барик 2012 спечели сребърен медал на Балкански винен конкурс и фестивал 2014.

В конкурсната програма на The Balkans International Wine Competition 2014 участваха над 400 вина от Балканския полуостров, Централна и Източна Европа и Черноморският регион, а в изложението се включиха 50 изби от България и Балканите.

И тази година по време на изложението изба Стоби беше представена от вносителя Юротим ООД, ексклузивен представител за България на Винарска изба Стоби/Stobi Winery.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер