финанси > банки


Без комисиона плащаме данъци и такси към Столична община само в Общинска банка

За втора поредна година Общинска банка предоставя безплатната услуга

„През 2014 г. много столичани се възползваха от промоционалните условия на банката и платиха лесно и  удобно  задълженията си към местната администрация“, коментираха от банката.

От 1 март до 31 март 2015 година граждани и фирми имат възможност да внесат на каса по сметките на Столична община дължимите суми за данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци в поделенията на Общинска банка, без да заплащат комисиони за това.

От 1 април 2015 до 31 декември 2015 година Общинска банка ще събира намалени комисиони при внасяне на дължимите суми за данъка и таксата,  на каса по сметките на Столична община.

За втора поредна година Общинска банка предоставя безплатната услуга. „През 2014 г. много столичани се възползваха от промоционалните условия на банката и платиха лесно и  удобно  задълженията си към местната администрация“, коментираха от банката.

Общинска банка предоставя възможност за безкасово плащане на двата вида задължения към Столична община, без да се дължат такси и комисиони чрез банкови карти, използвайки ПОС терминал, инсталиран в районните отдели „Местни данъци и такси” или чрез виртуален ПОС, базиран на интернет страницата на Столична община.


Гражданите могат да се информират за размера на своите данъчни задължения в съответните отдели на Дирекция “Приходи и администриране на местни данъци и такси” към Столична община, както и чрез електронна справка за дължими данъци и такси на интернет страницата на общината  - www.sofia.bg.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер