финанси > банки


СИБАНК отпразнува 20-годишния си юбилей с изискано парти

Празникът бе уважен от над 300 клиенти на банката, почти целия финансов елит, политически фигури и интелектуалци

Петър Андронов: „Благодаря на най-голямата финансова група на Белгия, че избра България, избра да остане тук и да развива дейността си. Благодаря, че предпочете България пред много други пазари".

СИБАНК навърши 20 години и избра да отпразнува свой юбилей с клиенти, приятели и партньори в едно от най- красивите и престижни културни пространства на столицата – галерия „Квадрат 500“. Това, разбира се, не е случайно – името на СИБАНК се свързва с редица културни проекти и инициативи. 

Празникът бе уважен от над 300 клиенти на банката, почти целия финансов елит, политически фигури и интелектуалци. Официални гости бяха Н.Пр. Аник Ван Калстър посланика на Кралство Белгия в България, министърът на финансите Владислав Горанов, кмета на София Йорданка Фандъкова, подуправителите на БНБ Калин Христов и Димитър Костов и др. 

В обръщението си към гостите председателят на Надзорния съвет на СИБАНК и изпълнителен директор „Международни пазари“ на КВС Груп Люк Хейсънс заяви, че е впечатлен от развитието на СИБАНК и постигнатите резултати през последните години и подчерта, че като част от групата КВС тя има амбицията да бъде еталон на пазара, стъпила здраво на четирите си основни стратегически принципа – развитие на банково-застрахователния модел, фокус върху клиента, устойчив растеж и отговорност към обществото. 

Главният изпълнителен директор на СИБАНК и кънтри мениджър на КВС за България Петър Андронов благодари на клиентите за доверието, на служителите за професионализма и мотивацията им да бъдат сред най-добрите и допълни: „Благодаря на най-голямата финансова група на Белгия, че избра България, избра да остане тук и да развива дейността си. Благодаря, че предпочете България пред много други пазари".

Още на входа на галерията гостите усетиха белгийската атмосфера чрез експонирания цветен килим от бегонии, миниатюрно копие на прочутия белгийски цветен килим, който на всеки 2 години превръща централния площад в Брюксел в уникална цветна феерия.

В поздравленията си към банката Н.Пр. г-жа Аник Ван Калстър определи като пример за успешно българо-белгийско сътрудничество дейността на групата  КВС в България чрез двете й местни компании – СИБАНК и ДЗИ. Министърът Владислав Горанов подчерта високата отговорност, която банката носи за стабилността на финансовата система, а ректорът на УНСС проф. Стати Статев поздрави банката за амбициозната й стажантска програма и работата с младите хора.

Гостите бяха посрещнати с изпълнението на саксофон на Невилиян Гемижев, а за доброто им настроение цяла вечер се грижеше Орлин Павлов. Акцент на вечерта бяха белгийската култура и традиции.

Още на входа на галерията гостите усетиха белгийската атмосфера чрез експонирания цветен килим от бегонии, миниатюрно копие на прочутия белгийски цветен килим, който на всеки 2 години превръща централния площад в Брюксел в уникална цветна феерия.

На тръгване всяка дама получи за спомен от домакините бегония. Гостите имаха възможност да тестват специално приготвените от главния готвач на София хотел Балкан Десислава Стоянова типични белгийски ястия, а дегустационният бар привлече любителите на белгийската бира. Най-голям интерес предизвика специфичната черешова бира Крик.

Безспорен фаворит на вечерта обаче бяха ръчно изработените от майстор-шоколатиера Стефан Черешарски белгийски пралини  с шест екзотични вкуса – бразилски лайм, бразилска маракуя, кардамон, мохито, кафе от Перу, карамел и шоколад. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер